top of page
57 nieuw website-page-001_edited.jpg

INFRASTRUCTUUR

A-terrein : Ros Beiaardstadion
 
KAV Dendermonde is één van de oudste voetbalclubs van het land.  Met zijn meer dan honderjarig bestaan beschikt zij over een rijk historisch verleden. Sinds mensenheugnis ligt de thuishaven van den AVDé in de Bakkerstraat 47 te Grembergen.  
 
Ons gezellige en gekende stadion beschikt nog steeds over een authentieke vol eiken houten zittribune naar Engels model uit 1925, zonder meer een pronkstuk, dat in 2015 voor het laatst werd gerenoveerd ter verhoging van het zitcomfort van onze supporters. De alom gekende grasmat was lang de beste tot ver buiten onze regio.  Het stadion beschikt eveneens over een fantastische verlichting uit 1980, wat uniek was in die tijd. Tot op vandaag blijven de lichtmasten indrukwekkend en zorgen ze nog steeds voor het ideale licht voor avondwedstrijden.
 
Naast het terrein beschikt KAVD over twee polyvalente ruimtes die gehuurd kunnen worden voor feesten, recepties en vergaderingen. De grote kantine boven de kleedkamers beschikt over 260 m2 en kan 150 personen aan tafel ontvangen, en 170 personen voor recepties. De socio onder de zittribune beschikt over 115 m2 bruikbare ruimte en biedt plaats aan 50 personen aan tafel en 70 personen voor recepties.  In het stadion zijn 15 parkeerplaatsen en op de publieke parking vóór de ingang nog eens 30 parkeerplaatsen.
 
Voor meer info over de huurvoorwaarden : daniel.van.damme9@telenet.be0476 43 26 21
 

 
 
B-terrein : trainingscomplex 
 
Het trainingscomplex van KAVD ligt in de Oud Kerkhofstraat te Grembergen.


 
A-terrein
Socio Club 57
DSC_4757.JPG
Zittribune
A-kantine
b-terein.jpg
Socio Club 57
A-kantine
DSC_7585 (2).JPG
A-kantine
A-kantine
DSC_7595 (2).JPG
contact
bottom of page