INFRASTRUCTUUR

A-terrein : Ros Beiaardstadion
 
KAV Dendermonde is één van de oudste voetbalclubs van het land.  Met zijn meer dan honderjarig bestaan beschikt zij over een rijk historisch verleden. Sinds mensenheugnis ligt de thuishaven van den AVDéé in de Bakkerstraat 47 te Grembergen.  
 
Ons gezellige en gekende stadion beschikt nog steeds over een authentieke houten zittribune uit de jaren 1930, zonder meer een pronkstuk, dat dit seizoen werd gerenoveerd ter verhoging van het zitcomfort van onze supporters. De alom gekende grasmat is de beste tot ver buiten onze regio.  Het stadion beschikt eveneens over een fantastische verlichting uit 1985, wat uniek was in die tijd. Tot op vandaag blijven de lichtmasten indrukwekkend en zorgen ze nog steeds voor het ideale licht voor avondwedstrijden.
 
Naast het terrein beschikt KAVD over twee polyvalente ruimtes die gehuurd kunnen worden voor feesten, recepties en vergaderingen. De grote kantine boven de kleedkamers beschikt over 260 m2 en kan 150 personen aan tafel ontvangen, en 170 personen voor recepties. De socio onder de zittribune beschikt over 115 m2 bruikbare ruimte en biedt plaats aan 50 personen aan tafel en 70 personen voor recepties.  In het stadion zijn 15 parkeerplaatsen en op de publieke parking vóór de ingang nog eens 30 parkeerplaatsen.
 
Voor meer info over de huurvoorwaarden : daniel.van.damme9@telenet.be0476 43 26 21
 
 
 
B-terrein : trainingscomplex 
 
Het trainingscomplex van KAVD ligt in de Oud Kerkhofstraat te Grembergen.
Al onze ploegen trainen er en ons beloftenteam B speelt er zijn thuiswedstrijden.
Socio Club 57
Zittribune
A-kantine
Socio Club 57
A-kantine
A-kantine
 

Ros Beiaardstadion - Bakkerstraat 47 te 9200 Dendermonde

© 2018 by Patrick De Kinder - webmaster www.kavd.be                                                        contact us

GDPR

volg ons

Trainingscomplex - Oud Kerkhofstraat te 9200 Dendermonde