WEDSTRIJDEN

voor wedstrijdverslagen ga naar de desktopversie aub
DE COMPETITIE WERD GENEUTRALISEERD OP 25 JANUARI 2021
Competitiekalenders van onze teams 2020-2021       
COMPETITIE INFO
 
KFC Voorde-Appelterre is de kampioen in de Eerste Provinciale Oost-Vlaanderen en promoveert hierdoor naar 3e amateur. KRC Bambrugge mag als tweede in de stand eveneens naar 3e amateur. VK Adegem, HRS Haasdonk en KJV Kruibeke degraderen naar 2e provinciale.  Promoveren uit de 2e provinciale: SK Munkzwalm, SK Grembergen, KVE Drongen, FC Sint-Joris Sleidinge en SKL Doorslaar.
Lees hier alles in detail.
ENKELE COMPETITIEDATA
zondag 13 september 2020 : start van de competitie
zondag 27 december 2020 : winterstop
zondag 3 januari 2020 : winterstop
zondag 14 februari 2021 : vrij
zondag 4 april 2021 : vrij
zondag 25 april 2021 : laatste competitiespeeldag
zondag 2 mei 2021 : start eindrondes
 
 
KALENDER EERSTE ELFTAL 2020-2021                      KALENDER BELOFTEN 2020-2021
klik hier                                                                                   klik hier
Eerste elftal     
1ste provinciale Oost-Vlaanderen
Beloften A 
1ste provinciale Oost-Vlaanderen     
HN.png
HN.png
Adressen van alle teams uit 1ste provinciale   

K.F.C. EENDR. ZELE

Elststraat 41

9240 Zele

052/25 86 70

K.V. EENDRACHT AALTER

Lindestraat 19

9880 Aalter

09/374 31 30

EX.MARIAKERKE

Polderkenslaan 31

9030  Mariakerke

FC SINT-JORIS SLEIDINGE

Herritakkerlaan 34

9940 Sleidinge

09/357 48 06

 

K.F.C. HOGER OP KALKEN

Kouterstraat 

9270 Kalken

09/367 81 92

SK GREMBERGEN

Kleemputstraat 20

9200 Dendermonde

052/21 02 98

K.V.V. VLAAMSE ARDENNEN

Hollebeekstaat 1

9680 Etikhove

055/30 05 85

JONG ZULTE

Kastanjelaan 75

9870 Zulte

SK DENDERHOUTEM

Dwarsstraat 69 
9450 Denderhoutem

S.K. BERLARE

Bosstraat 91

9290 Berlare

052/42 46 39

KVE DRONGEN

Sint-Gerolfstraat 1

9031 Gent

09/227 26 86

EENDR.ELENE GROTENBERGE

Gentsesteenweg 119

9620 Grotenberge

09/360 72 35

FC LATEM

Hoge Heirweg 58

9830 Sint-Martens-Latem

SK MUNKZWALM

Rekegemstraat 19

9630 Munkzwalm

0495/78 53 74

KSK DOORSLAAR

Schraagveld

9160 Lokeren

09/361 37 09

 

WEDSTRIJDVERSLAGEN

KAVD - KV SINT-GILLIS  1-0

Maandag 24 augustus 2020 

ONZE SHIRTSPONSOR IN DE KIJKER

VERCOMETAAL - metaalbedrijf

Wissenstraat 10, Hoogveld te Dendermonde

Voor al uw ramen & deuren, roosters, balkons, trappen & trapleuningen, terassen en borstweringen, zowel industrieel als particulier.

PLOEGOPSTELLING

 

Asamoah - Asante - Bonsu - Dahi - Driouch - Ehawa - Foley - Labiad - Macharis - Metodiev - Moucheux - Moyson - Nahounou - Piro - Van Droogenbroeck - Vandenbossche

SCOORDEN VOOR KAVD

                          Malik LABIAD

WEDSTRIJDVERSLAG - Na een aantal onduidelijke weken waarin er eerst wél en dan toch weer niet mocht gevoetbald worden, zijn we nu toch kunnen van start gaan met onze oefenwedstrijden. Als organiserende club was het vooral een test om in regel te zijn met alle Covid-veiligheidsmaatregelen die de clubs worden opgelegd door de nationale veiligheidsraad, de veiligheidsraad van de stad Dendermonde én de voetbalbond. Sportief was het uitkijken naar onze nieuwe ploeg.

Er was heel wat belangstelling voor dit eerste oefenduel van het seizoen, rekening houdende dat we nog in de verlofperiode zitten én dat veel supporters nog worden afgeschrikt door de strenge veiligheidsmaatregelen. Zowel teams als supporters volgden de maatregelen goed op. 

De wedstrijd was vrij evenwichtig over de 90' bekeken. In de eerste helft was KAVD de dominante ploeg, met veel druk naar voor, evenwel zonder echt veel grote kansen. De 1-0 kwam er in de 22' door een mooi vrijschopdoelpunt van Labiad. Ook St.Gillis deed goed mee maar kwam slechts aan één grote doelkans. In de tweede helft werden enkele wissels doorgevoerd en begon de intensieve trainingsweek zijn tol te eisen, een klassiek verhaal zo vroeg in de voorbereidingsperiode. Het tempo zakte en langs beide kanten waren er nog slechts enkele doelkansen. Een goede start en hierop moeten we nu verder bouwen.

          22'   1-0   Labiad

    

FC LEBBEKE - KAVD  2-1

Vrijdag 28 augustus 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

COSMO - afbraakwerken en grondwerken

Fabriekstraat 47, te 9200 Baasrode (Dendermonde)

Algemene sloopwerken en grondwerken voor particulier en industrieel, Woningen, appartementsgebouwen, bedrijfsgebouwen, metaal-en betonconstructies, Grondwerken in tuinen, ontbossing, opkuis van terreinen, bouwrijp maken van bouwplaatsen.

PLOEGOPSTELLING

 

Vandenbossche (Piro) - Moyson - Nahounou - Ehawa - Moucheux (Foley 60’) - Van Droogenbroeck (Macharis) - Driouch (Nkulu) -Bonsu  -  Labiad (Moraka)  -  Dahi (Asamoah) - Koho (Vrancken 60’)

WEDSTRIJDVERSLAG - Onze tweede oefenwedstrijd van dit seizoen op het veld van 3de amateurclub FC Lebbeke heeft geen winst opgeleverd maar een gelijkspel zat er zeker in. De thuisploeg was de eerste helft de dominante ploeg met veel balbezit en beweging, maar in de zone van de waarheid stuitten zij op een goed georganiseerd KAVD dat vrijwel geen kansen weggaf. Het énige doelpunt in de eerste helft kwam er na een doorsteekpas in de rug van Moyson, waaruit een voorzet kwam vanop onze linkerflank die werd binnen gewerkt door Dierickx. Bonsu en Nahounou kregen nog een kans voor ons net vóór rust maar zij besloten te zwak. Meteen na de pauze scoorde KAVD de gelijkmaker na een doorsteekpas van Labiad naar Van Droogenbroeck en die maakte het mooi af. Beide teams wisselden veelvuldig en de partij was in evenwicht. Midden de tweede helft kon de thuisploeg zich doorzetten op onze linkerflank  en Kabera schoof de bal netjes onder doelman Piro binnen. In het laatste kwartier kwamen wij steeds meer opzetten en de gelijkmaker hing in de lucht maar het schot van Driouch spatte uiteen op de deklat. Een zeer bemoedigende wedstrijd qua spel en ingesteldheid van ons team.

Komende zaterdag 29 augustus om 18u spelen wij onze derde wedstrijd van het seizoen op het veld van SK Lochristi voor de Beker van België.

        

          16'   1-0   Dierickx

          46'   1-1   Van Droogenbroeck

          64'   2-1   Kabera

          

    

SCOORDEN VOOR KAVD

                            Dean VAN DROOGENBROECK

SK LOCHRISTI - KAVD  5-0

Maandag 31 augustus 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

MEUBELEN JONCKHEERE - Meubelwinkel

Nieuwe Baan 111, 9111 Sint-Niklaas

Meubelen Jonckheere, de meest eigentijdse meubelwinkel, biedt een compleet aanbod aan voor slapen, wonen, decoratie en verlichting. Met een showroom van 14.000 m2, een brasserie en een speelhoek, kan u er terecht voor een gezellige winkeldag. Ook op op zon-en feestdagen.

PLOEGOPSTELLING

 

Piro - Moyson - Nahounou - Ehawa (Moucheux 76') - Van Droogenbroeck - Driouch (Asamoah 69') -  Koho - Bonsu  -  Labiad -  Nkulu (Dahi 46') - Foley

WEDSTRIJDVERSLAG - Onze eerste wedstrijd in de Beker van België dit seizoen werd meteen ook onze laatste. De thuisploeg, die uitkomt in de derde amateurliga, was te sterk voor ons. Lochristi investeerde andermaal zeer zwaar in haar elftal dit seizoen met bekende namen uit de amateurreeksen waaronder  Melens, Balaj en Thomas Zwart, vorig seizoen uitgeroepen tot beste speler van derde amateur.  De Coronacrisis lijkt geen vat te hebben op het team van de ambitieuze voorzitter Valère Van Laere.


Er was zeker een klasseverschil tussen beide teams maar 5-0 is toch wel ietwat overtrokken. De thuisploeg was sterk aan de bal en zette hoog druk waardoor wij vooral in de eerste helft moeilijk aan voetballen toekwamen, we kregen amper één echte doelkans. Lochristi vloog er meteen in en in de eerste minuten kwamen wij al goed weg toen onze doelman Piro bruusk tussenbeide kwam maar de scheids zag er geen strafschop in.  Onze ploeg onderging het spel en Piro moest tot twee maal toe uitpakken met een geweldige redding. In de 18e minuut werd het dan toch 1-0. Speltechnisch had Lochristi de bovenhand maar KAVD zette daar veel inzet en fysiek spel tegenover want onze jongens lieten niet begaan. Nog voor de rust evenwel, was de wedstrijd gespeeld want op het half uur werd het 2-0 en meteen 3-0. Na de pauze trok de thuisploeg zich wat terug en KAVD kwam meer opzetten. We kregen enkele kans(jes) maar scoren lukte niet. De thuisploeg kreeg nog een strafschop en in de laatste seconde van de match slikten we nog een 5de doelpunt. Een ietwat overdreven score want Lochristi kreeg het zeker niet cadeau. Onze ploeg bleef maar lopen en stevig in duel gaan tot op het laatste en de thuisploeg had het daar bij momenten knap lastig mee. Er valt heel wat te leren uit deze wedstrijd maar met deze ingesteldheid zullen de resultaten wel komen.


Onze volgende oefenwedstrijd is een thuiswedstrijd, nu woensdag om 19u30,  tegen de beloften van Eendracht Aalst.

        

          18'   1-0   Zwart

          33'   2-0   Melens

          34'   3-0   Melens

          66'   4-0   Speltdooren

          90'   5-0   Melens

          

    

KAVD - EENDRACHT AALST  1-2

Donderdag 3 september 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

LEE ELEKTRO - Electriciteitswerken

Bevrijdingslaan 157, 9200 Dendermonde

Algemene electriciteitswerken, domotica, verlichting, ...

Nieuwbouw, renovatie en herstelling. Particulier, industrieel en residentieel, retail, horeca,...

PLOEGOPSTELLING

 

Vandenbossche - Piro - Ehawa - Van Droogenbroeck - Driouch -  Asamoah - Bonsu  -  Labiad - Dahi - Foley - Moraka - Al-Khalo - Macharis - Mputu - Kandza - Vranken

WEDSTRIJDVERSLAG - KAVD trad aan met een gewijzigd elftal tegenover de vorige partij. Andere jongens kregen hun kans in onze voorlaatste oefenpartij vóór aanvang van de competitie. Het werd een zeer matige oefenpot voor beide teams, die elkaar in evenwicht hielden. De eerste helft waren er geen kansen, behalve en schot(je) van Foley in de handen van de doelman getrapt en een afgeblokt schot van Moraka in de kleine rechthoek. Vanuit de verdediging en het middenveld werden onze aanvallers te vaak gezocht met lange ballen, en die kwamen zelden goed aan.

 

De tweede helft was beter, er kwam meer tempo in de wedstrijd en er kwamen kansen langs beide kanten. In de 75' kregen de bezoekers een strafschop en werd het 0-1. Niet veel later scoorde KAVD de gelijkmaker met een geweldige vrije trap van Driouch, die rechtstreeks aan de verste paal binnen ging. In de laatste vijf minuten scoorde Aalst dan toch nog de winning goal 1-2. Bonsu miste de kans om in minuut 90 nog gelijk te maken. Na een individuele actie kwam hij voor een leeg doel maar hij talmde te lang en de verdediger kon zich nog in de baan van het schot gooien. Een partij om snel te vergeten.


Onze volgende en tevens laatste oefenwedstrijd is komende zondag  6 september om 15u00,  op het veld van KSV Geraardsbergen.

        

          75'   0-1   E.Aalst

          78'   1-1   Driouch

          88'   1-2   E.Aalst

         

         

          

    

SCOORDEN VOOR KAVD

                            Rami DRIOUCH

KSV GERAARDSBERGEN - KAVD  1-2

Maandag 7 september 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

LENODECOR - Schilderbedrijf

Beurzestraat 15, 9200 Dendermonde

Schilderen binnen en buiten, behangen, kleine gyprocwerken en herstellingen, kleur-en behangadvies met computersimulatie, 

PLOEGOPSTELLING

 

Piro - Moyson - Moucheux - Koho - Vranken - Asamoah - Bonsu - Driouch - Labiad - Macharis - Foley - Ehawa - Dahi Prince - Awuha - Vandenbossche

SCOORDEN VOOR KAVD

                           

Arsene KOHO       Rami DRIOUCH

WEDSTRIJDVERSLAG - Onze laatste oefenpartij werd met winst afgesloten bij Geraardsbergen. De eerste helft was in evenwicht. Beide ploegen wilden wel maar er kwamen nauwelijks echte doelkansen. Het duurde 15' voor we de eerste gevaarlijke actie zagen van Koho op de linkerflank. Op snelheid kwam hij los van zijn man, omspeelde de doelman maar trapte op de paal.  Een bedrijvige Driouch zorgde op de rechterflank voor veel problemen bij de thuisploeg. Met een mooie individuele actie passeerde hij twee tegenstanders maar Dahi kon niet bij zijn voorzet. De thuisploeg zette daar 2 doelkansen tegenover maar de afwerking was onzuiver en leverde dus geen groot gevaar op. Net voor de pauze kwamen wij op voorsprong na een heel mooie aanvalsactie door het midden met Bonsu als aangever en Koho als afwerker. We gingen rusten bij 0-1. Intussen moest Moyson opnieuw naar de kant met een nieuwe blessure. Net na de rust kwam de thuisploeg gelijk na een misverstand in onze verdediging. We hadden reeds een aantal waarschuwingen gekregen bij het onzorgvuldig uit voetballen maar dit balverlies betaalden we cash en het stond 1-1. De tweede helft was beter dan de eerste. We zorgden voor meer dreiging en kansen. Vooral Driouch zorgde voor gevaar van op beide flanken. In de 70' dribbelde hij zich van op de rechterkant alleen voor de doelman en schoof de bal netjes onder hem binnen. Meteen goed voor de 1-2 eindstand. Het is duidelijk dat het team nog zoekende is naar automatismen. Fysisch lijken we ons mannetje te kunnen staan want net zoals in de vorige wedstrijden blijven we lopen en in duel gaan tot de laatste minuut. We zagen ook flitsen van klasse van Driouch en Dahi Prince. Als zij dit constant kunnen brengen gaat het niveau meteen de hoogte in. 

        

          44'   0-1   Koho

          46'   1-1   Geraardsbergen

          70'   1-2   Driouch

         

         

          

    

KAVD - EX.MARIAKERKE  1-1

Maandag 14 september 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

MERCKX - Rouwcentrum / drukkerij

Dokter Haekstraat 106, 9200 Grembergen

Begrafenisondernemer en drukkerij

PLOEGOPSTELLING

 

1. Vandenbossche - 3. Nahounou - 4. Ehawa - 5. Moucheux - 6. Van Droogenbroeck - 7. Driouch - 8. Koho - 9. Bonsu - 10. Labiad - 12. Foley - 14. Dahi 

invallers

20. Piro - 2. Asamoah - 11. Oppong - 15. Macharis

SCOORDEN VOOR KAVD

                    

                           Rami DRIOUCH

WEDSTRIJDVERSLAG - KAVD heeft in de openingswedstrijd van de nieuwe competitie zijn eerste punt gepakt. Driouch bezorgde ons een gelijkspel van op de stip, 10 minuten voor tijd. Het werd een moeizame partij waarin we ons vooral in de eerste helft niet konden doorzetten. De bezoekers kregen zeker vier grote kansen maar gelukkig liet de afwerking het volledig afweten en Vandenbossche stond ook attent te keepen. KAVD had evenveel balbezit maar wij kwamen niet aan kansen. We hadden moeite om onze aanvallers te bereiken. Achteraan verstuurden Foley en Moucheux veel lange ballen maar die werden meestal onderschept. Koho en Dahi trachtten de bakens te verzetten met individuele acties maar dat leverde enkel balverlies op. Na de rust namen wij de partij meer in handen, creëerden we kansen en kregen we enkele hoekschoppen kort na elkaar. Op het moment dat we dachten dat er een doelpunt in de lucht hing voor ons, viel dat aan de overkant. De bezoekers scoorden de 0-1 in de 75' minuut na een mooie uitbraak op onze linkerflank, waarbij de lage voorzet in één tijd werd binnen getrapt in de kleine rechthoek. Het moet zowat hun énige grote kans zijn geweest in de hele tweede helft. KAVD bleef zeker niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Mariakerke had zijn handen vol met weer een bedrijvige Driouch die vanop beide flanken gevaarlijk was maar de laatste pas kwam er te weinig goed uit. In de 80' minuut konden we dan toch gelijk maken toen Driouch vanop de strafschopstip de 1-1 binnen trapte.  Het is meteen zijn derde opeenvolgende wedstrijd waarin hij scoort. Deze partij verdiende geen winnaar en dus is een gelijkspel de juiste uitslag. 

        

          

          68'            Asamoah vervangt Dahi

          75'   0-1   Mariakerke

          76'            Oppong vervangt Bonsu

          80'   1-1   Driouch

          

         

         

          

    

SK BERLARE - KAVD  1-2

Maandag 21 september 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

ESCO-THERM  -  Loodgietersbedrijf

Hansevelde 100, 9240 Zele

De specialist in verwarming, sanitair, badkamerrenovatie en ventilatiesystemen in de regio Dendermonde. 

PLOEGOPSTELLING

 

1. Vandenbossche - 3. Nahounou - 4. Ehawa - 5. Moucheux - 6. Van Droogenbroeck - 7. Driouch - 8. Koho - 9. Bonsu - 10. Labiad - 12. Foley - 14. Dahi 

invallers

20. Piro - 2. Asamoah - 11. Oppong - 15. Macharis

SCOORDEN VOOR KAVD

                    

                           

Jeffred BONSU    Rami DRIOUCH

WEDSTRIJDVERSLAG - Op de tweede speeldag hebben wij onze eerste overwinning van het nieuwe seizoen gepakt.  Na een moeilijke eerste helft, namen wij na de pauze de match in handen en alweer Driouch maakte het verschil met een prachtig doelpunt. De eerste helft was een herhaling van de eerste helft van vorige week. Berlare creëerde de kansen en wij vonden elkaar niet. Na 15' moest Vandenbossche een doelpunt voorkomen met een mooie redding op een gevaarlijk schot van de thuisploeg, na balverlies van Koho op het middenveld. Onmiddellijk daarna trapte Berlare op de paal na een geharrewar in het strafschopgebied. En 4' later trapte de thuisploeg nogmaals net naast. Na 25' kwam KAVD beter in de wedstrijd. Van Droogenbroeck stuurde Nahounou weg op de linkerflank maar zijn schot ging over doel. In de 34' drong Bonsu vanop links het strafschopgebied binnen met een individuele actie en plaatste de bal mooi naast de doelman binnen. Plots stond het 0-1, toch wel tegen de gang van het spel in. Berlare moest niet lang bekomen van deze achterstand want 5' later stonden de bordjes alweer gelijk toen een hoekschop aan de tweede paal van dichtbij werd binnen getrapt. Het spel ging nu goed op en neer en net vóór de rust werd Driouch gelanceerd op de linkerflank. Op snelheid passeerde hij drie verdedigers, kwam naar binnen en ramde de bal van aan de rand van het strafschopgebied in de verste hoek binnen. Een magistrale actie die ons met 1-2 de rust liet ingaan. In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker maar KAVD nam de bovenhand gedurende 20'. Berlare kon geen grote kansen creëren en de wedstrijd werd steeds intenser met veel duels op het randje. Het tempo bij KAVD ging de hoogte in en plots werden de aanvallers veel beter gevonden. In de 49' was er een schot, voorlangs, van Driouch na een mooie actie op de rechterflank en 5' later trapte Dahi een mooie kans over doel. In de 60' scoorde Bonsu na een mooie aanval over rechts met Labiad en Driouch maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Berlare kwam dreigen met een kopkans maar die ging over doel. In de 75' zette Labiad Dahi op weg naar doel maar die trapte over. Bij een hoekschop voor de thuisploeg ontstond er tumult aan de eerste paal waarbij een speler van Berlare plots voor dood neerviel. Na veel overleg besloot de scheidsrechter Bonsu als de schuldige aan te wijzen en deze kreeg dan ook meteen rood met nog 10' te gaan. Berlare zette nog eens alles op alles om te scoren maar KAVD hield goed stand en nam de drie punten mee naar Dendermonde.

        

          

          33'   0-1   Bonsu

          38'   1-1   Berlare

          43'   1-2   Driouch

          80'            Bonsu

          

         

         

          

KAVD - KVE AALTER  0-4

Maandag 28 september 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

VERHOFSTADT - Bakkerij

Donckstraat 40, 9200 Dendermonde

Brood-en banket, patisserie

PLOEGOPSTELLING

 

1. Vandenbossche - 3. Nahounou - 4. Ehawa - 5. Moucheux - 6. Van Droogenbroeck - 7. Driouch - 8. Koho - 9. Bonsu - 12. Foley - 14. Dahi - 15. Macharis

invallers

20. Piro - 2. Asamoah - 11. Oppong - 16. Nkulu

WEDSTRIJDVERSLAG - Na de mooie en fel bevochten overwinning vorige week in de derby bij SK Berlare kon onze ploeg daar voor eigen volk geen vervolg aan breien tegen Aalter. Aan inzet was er zeker geen gebrek maar kwalitatief lieten we het afweten. De 0-4 illustreert zeker niet de waardeverhoudingen tussen beide teams maar als je vooraan niet kan scoren en achteraan niet secuur staat te verdedigen, kan je zo wel een pandoering oplopen uiteraard. Labiad stond geblesseerd aan de kant en Macharis kwam in de ploeg. Ook Bonsu was er bij omdat KAVD in beroep ging tegen de schorsing voor zijn rode kaart van vorig weekend. Het openingskwartier was voor de bezoekers met al meteen een kopkans gepareerd door Vandenbossche. Daarna herstelde KAVD het evenwicht maar verdere grote kansen bleven achterwege aan beide zijden. De passing was niet goed met veel balverlies als gevolg. Koho probeerde hemel en aarde te bewegen met zijn rushes op het middenveld, maar ook hij kreeg onze aanvallers niet in stelling gebracht. Na 22' kwamen wij 0-1 achter nadat we achteraan  de bal niet goed ontzetten. In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Voor de bezoekers hoefde het niet echt meer en KAVD probeerde met veel inzet en duelkracht om een kans bij elkaar te voetballen. Macharis had na een mooie actie met Driouch bijna de gelijkmaker aan de voet maar zijn schot ging over. Met nog een half uur op de klok was vanaf dan elke kans bingo voor Aalter. Tot drie maal toe werden wij afgestraft op dekkingsfouten achteraan waarbij ook onze doelman Vandenbossche niet altijd vrijuit ging. In de 62' liepen wij op een counter en een voorzet werd aan de 2de paal binnen getrapt door een volledig vrijstaande aanvaller.  KAVD ging op zoek naar de aansluitingstreffer maar het waren de bezoekers die in de 79' en de 90' nog tegen scoorden via een aanval door het centrum én met een vrijwel identiek doelpunt als het tweede, waarbij andermaal een voorzet van dichtbij werd binnen gekopt aan de tweede paal. Deze collectieve offday is er eentje om snel te vergeten. Wij moeten ons nu richten op onze volgende wedstrijd, die alweer een thuiswedstrijd is tegen KVE Drongen.

        

          

          22'   0-1   Aalter

          62'   0-2   Aalter

          65'            Assamoah vervangt Macharis

          70'            Nkulu vervangt Foley

          

          70'            Oppong vervangt Dahi

          80'    0-3

          90'    0-4

KAVD - DRONGEN  0-3

Maandag 5 oktober 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

HERWEBO - bouwbedrijf          

Poldergotestraat 12, 9240 Zele

Nieuwbouw & renovatie, paddelterreinen

PLOEGOPSTELLING

 

1. Vandenbossche - 3. Nahounou - 4. Ehawa - 5. Moucheux - 6. Van Droogenbroeck - 7. Driouch - 8. Koho - 9. Bonsu - 12. Foley - 14. Dahi - 15. Macharis

invallers

20. Piro - 2. Moyson - 11. Oppong - 16. Asamoah

WEDSTRIJDVERSLAG - Deze wedstrijd was bijna een kopie van vorige week, jammer genoeg. Beide ploegen creëerden nagenoeg geen kansen en hielden elkaar in evenwicht wat balbezit betreft, ware het niet dat wij achteraan enkele serieuze steken liet vallen en de bezoekers de geschenken in dank aanvaarden. De ploeg van vorige week behield, ondanks de zwakke partij, het vertrouwen van onze coach en bleef dus ongewijzigd. Wij gingen goed van start met veel drang naar voor. De eerste kans kwam er evenwel pas na een kwartier. Nahounou rukte op met een snedige actie via de rechterkant en die bediende Dahi in de grote rechthoek maar zijn schot ging net naast. Op het half uur was er een volgende kans waarbij in een scrimmage, vlak voor doel, de bal van de lijn werd gehaald door Drongen. De bezoekers bleven tot dan toe ongevaarlijk maar in de 36' maakte Ehawa een onnodige tussenkomst ver van doel, randje grote rechthoek, voldoende voor een strafschop, en zo kwamen wij uit het niets 0-1 achter. KAVD was van slag van deze opdoffer en Drongen kwam nu twee maal na elkaar opzetten net voor de pauze. Eerst ging een kopkans over doel en vlak voor affluiten werd de spits van Drongen, met een een-twee door het midden, alleen voor Vandenbossche gezet maar die redde met een geweldige save. Na de rust gingen wij op zoek naar de gelijkmaker maar dat ging zeer moeizaam. Aan goeie wil en inzet geen gebrek, zoals gewoonlijk, maar we konden onze spitsen moeilijk bereiken. In de 53' werd Bonsu weggestuurd op links. Op snelheid passeerde hij zijn tegenstander maar zijn schot ging naast. In de 67' werd Koho voor een ongelukkige fout bedacht met een tweede gele kaart en toen stonden we met tien. In de 69' kreeg Drongen pas hun 1ste kans na de rust doordat wij een bal slecht ontzetten, maar het schot werd afgeblokt. In vijf minuten tijd beslisten de bezoekers dan de partij definitief. In de 77' koos Dahi om een bal wild te ontzetten uit onze eigen rechthoek, maar hij trapte ongelukkig recht op een tegenstander, die in balbezit bleef, en die aarzelde niet zodat het 0-2 werd. Amper 5' later speelde Moucheux centraal achteraan een bal in de voeten van de Drongense aanvaller en die trapte de 0-3 binnen. Een pijnlijke nederlaag, zeker na het verlies van vorig weekend. 

  

          

               35'   0-1   Drongen

               46'            Oppong vervangt Macharis

               63'            Moyson vervangt Van Droogenbroeck

               67'            Koho

          

               73'            Assamoah vervangt Bonsu

               77'    0-2  Drongen

               82'    0-3  Drongen

ALL-SYSTEMS - Stutten en schoring  Oostrozebekestraat 54, 8770 Ingelmunster

Stabiliteitswerken, eigen materiaal, montage over heel België

ROMARCO - industriële reiniging         

Baaikensstraat 17, 9240 Zele

Ultrasoon, vacuüm, chemisch ...

 

ELENE-GROTENBERGE - KAVD  4-0

Maandag 12 oktober 2020 

SPONSOR IN DE KIJKER

ARGENTA - bankkantoor          

Noordlaan 124/a, 9200 Dendermonde

Bankieren, lenen, beleggen en verzekeren

PLOEGOPSTELLING

 

1. Vandenbossche - 2. Awuah - 3. Nahounou - 4. Ehawa - 5. Moucheux - 6. Asante - 7. Asamoah - 8. Moraka - 9. Dahi - 11. Oppong - 12. Foley

invallers

20. Piro - 10. Labiad - 14. Metodiev -  15. R. Al-Khalo

WEDSTRIJDVERSLAG - KAVD heeft de tweede helft de wet van de sterkste moeten ondergaan. Vóór de pauze was de partij nog min of meer in evenwicht. Na de rust hervielen we in dezelfde individuele fouten en in 1e provinciale wordt dat vaak afgestraft. KAVD diende een halve basisploeg te vervangen. Maar liefst vijf spelers waren afwezig wegens schorsing en blessures. Trainer Straetman moest dan ook een vertimmerd elftal opstellen. De vervangers kregen hun kans en ze gingen er van bij de aftrap meteen voor. Na 10' hadden wij al twee doelkansen, aangebracht door een zeer bedrijvige Dahi op onze linkerkant, waarmee Grotenberge de handen vol had. Dahi trapte eerst zelf naast na een individuele actie en daarna zette hij gelegenheidsspits Asamoah in een kansrijke positie voor doel maar die kopte naast. De thuisploeg kon de eerste 20 minuten hun spel niet ontwikkelen omdat KAVD zeer fel en gedreven voor elke bal ging. Daarbij speelden wij vaak op het randje wat ons ook twee gele kaarten opleverde vóór de pauze. Na 12' was er een eerste grote kans voor Grotenberge maar Vandenbossche redde met een geweldige reflex. De tweede mogelijkheid voor de thuisploeg was meteen raak. Na 26' kwam er een voorzet van op onze linkerkant en die werd binnen gekopt in de verste hoek, 1-0. Kort daarop werd Dahi nog eens weggestuurd op links, die schakelde zijn man uit en legde de bal af bij Asamoah maar die trapte van dichtbij op de doelman. In de 29' werd de spits van Grotenberge, met een actie door het centrum, op weg naar doel gezet maar de bal werd van de lijn gered door Ehawa. We gingen rusten bij 1-0. Meteen bij de aftrap van de tweede helft kon Grotenberge de 2-0 scoren. Een voorzet van op onze linkerkant kon door een vrijstaande man in één tijd worden binnen getrapt. Een gebrek aan concentratie of wat dan ook, dit was te vermijden. KAVD kreeg het moeilijk nu want de thuisploeg duwde door. In de 54' zagen we een herhaling van vorige week toen Ehawa zijn tegenstrever neerlegde in de grote rechthoek. De strafschop werd omgezet en het stond 3-0. In de 61' speelde de weder optredende Labiad, Dahi nog eens aan op links maar die zijn schot ging naast. Twee minuten later kregen we dezelfde actie maar Dahi trapte in de handen van de doelman. In de 66' maakte Foley een overtreding op een gevaarlijke plaats en werd daarvoor bedacht met een gele kaart. De vrije trap werd naast de muur in doel getrapt door spits Van der Haegen en met een zuivere hattrick maakte hij er nog 4-0 van. Tot overmaat van ramp pakt Foley amper vier minuten na zijn eerste nog eens een tweede gele kaart en toen stonden we met 10 maar de wedstrijd was toen al lang gespeeld. 

  

          

               26'   1-0   E.Grotenberge

               45'             Piro vervangt Vandenbossche

               46'   2-0   E.Grotenberge

               55'   3-0   E.Grotenberge

               60'            Labiad vervangt Awuah

               66'   4-0   E.Grotenberge

          

               70'             Foley

             

CLEOPHAS - restaurant/brasserie      

Sint-Gillislaan 47, 9200 Dendermonde

Middaglunches, groepen mogelijk ,...

HEUNINCK - bouwmachines         

Vriesenrot 28, 9200 Dendermonde

Verkoop en onderhoud van bouwmachines

Ros Beiaardstadion - Bakkerstraat 47 te 9200 Dendermonde

© 2018 by Patrick De Kinder - webmaster www.kavd.be                                                        contact us

GDPR

volg ons

Trainingscomplex - Oud Kerkhofstraat te 9200 Dendermonde