NIEUWS

HUGO DE LOOSE OVERLEDEN

Maandag 5 mei 2020

KAV Dendermonde meldt u het droevige nieuws dat oud-speler Hugo De Loose vorige zaterdag op 76-jarige leeftijd is overleden. Tot enkele weken terug was er niets aan de hand tot dat ook hij besmet werd door Covid-19 en hij heeft het niet gehaald. Hij zou volgende maand 77 jaar worden. Het is de tweede klap voor de familie nadat in maart ook al zijn broer Marcel, ook supporter van den avdé, was overleden.


Hugo De Loose was een jeugdspeler uit onze talentrijke jeugdlichtingen begin jaren ’60. Hij kwam op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal in bevordering in 1961. Hugo speelde 11 seizoenen voor KAVD waarin hij één maal degradeerde naar 1e provinciale en één maal terug promoveerde naar bevordering. Hij maakte deel uit van de gouden Dendermondse generatie met o.a. Jacobs, Sterck , Pieters, Cleemput en de gebroeders Heuvinck. Later kwamen daar o.a. nog Van den Dungen, Heyman en Van der Veken bij. In zijn laatste seizoen in 1972-1973, speelde hij nog met Verhelst, de Choe en Temmerman. U herkent Hugo op de ploegfoto als 2de van links bovenaan.


De verdediger was in Dendermonde ook gekend als leraar op het Atheneum in Dendermonde. Hugo woonde jaren op de Zeelsebaan in Grembergen en was vorig jaar pas verhuisd naar de binnenstad.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Hugo.

rouwprent

KAVD 1964-1965.webp

VOORLOPIGE REEKS 1STE PROVINCIALE 2020-2021

maandag 5 mei 2020

KFC Voorde-Appelterre is de kampioen in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen en promoveert hierdoor naar 3e amateur. KRC Bambrugge mag als tweede in de stand eveneens naar 3e amateur. VK Adegem, HRS Haasdonk en KJV Kruibeke degraderen naar 2e provinciale.
Promoveren uit de 2e provinciale: SK Munkzwalm, SK Grembergen, KVE Drongen, FC Sint-Joris Sleidinge en SKL Doorslaar.

 

De voorlopige reeksindeling :

SK Berlare, Eendracht Zele, KAV Dendermonde, Eendracht Elene-Grotenberge, KVV Vlaamse Ardennen, KV Eendracht Aalter, KFC HO Kalken, SK Denderhoutem, Jong Zulte, KSCE Mariakerke, FC Sint-Matens-Latem, KVE Drongen, SK Munkzwalm, SK Grembergen, FC Sint-Joris Sleidinge, SKL Doorslaar

Voorlopige reeks 2020-2021 website foto.

STAAF STERCK OVERLEDEN

Vrijdag 17 april 2020

KAVD meldt u het overlijden van de heer Gustaaf Sterck, oud-speler en supporter van KAV Dendermonde. 

 

Op amper drie weken tijd moet KAVD u het tweede verlies melden van één van haar oud-leden. Ook Staaf werd slachtoffer van het Corona Covid19-virus. Hij is gisteren overleden in het AZ Sint-Blasius. Staaf was 80 jaar.

Dendermondenaar Staaf Sterck kwam op 20-jarige leeftijd in 1960 in ons eerste elftal in 4e nationale. Hij zou er 6 jaar spelen en overbrugde twee generaties. In zijn beginjaren speelde hij in de ploeg van o.a. Ruysseveldt, Weymans, Pauwels en Burghgrave. Daarna kwam hij terecht in een nieuwe lichting uit de jeugd van KAVD met Heyman, Jacobs, Cleemput, Van Damme, en Van den Dungen. De middenvelder was klein van gestalte wat hem de bijnaam "Duimken" opleverde maar hij was fysiek sterk in de duels. De familie Sterck was een gekende familie in Dendermonde en Staaf had zelfs een eigen supportersclub "De Staaf Sterck-vrienden". Tot op vandaag kwam Staaf met zijn fiets, van in het centrum waar hij woonde, supporteren bij thuiswedstrijden en ook op verplaatsing.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Staaf.

rouwprent

Staaf Sterck 3.png

GELUKKIGE VERJAARDAG RAN

dinsdag 14 april 2020

Vandaag is Ran De Coninck jarig ! Hij wordt 25 jaar.

De geboren Aalstenaar kwam vorig seizoen over van 2de provincialer TK Meldert en scoorde in zijn eerste jaar in 1ste provinciale 7 doelpunten. 

Proficiat Ran !

Ran De Coninck - 14 april 1995.png

GELUKKIGE VERJAARDAG PIET

donderdag 2 april 2020

Vandaag is Piet Van Damme jarig ! Hij wordt 30 jaar.

Onze spits deed het uitstekend dit seizoen voor zijn eerste jaar in 1ste provinciale. Met nog vijf wedstrijden te gaan scoorde hij reeds 13 doelpunten, eentje minder dan in zijn hele vorige seizoen in 2de provinciale. Hij werd daarmee topscorer van onze ploeg dit seizoen.

Proficiat Piet !

Piet Van Damme 30 FB.png

EDDY DE MEESTER OVERLEDEN

Vrijdag 27 maart 2020

KAVD meldt u het overlijden van de heer Eddy De Meester, voormalig bestuurder van KAV Dendermonde. 

 

De hele club is geschokt door het plotse overlijden van Eddy. Enkele dagen geleden werd hij opgenomen in het ziekenhuis met symptomen van het Corona Covid19-virus. Het was meteen duidelijk dat het om zeer ernstige klachten ging en daar is hij vandaag aan bezweken. Eddy was 64 jaar.

Eddy heeft enorme verdiensten bij onze club, en niet in het minst bij onze vroegere jeugdwerking, later binnen de raad van bestuur.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Eddy.

ROUWBRIEF

Eddy.png

KBVB BEËINDIGT ALLE AMATEUR-COMPETITIES VOOR DIT SEIZOEN

vrijdag 27 maart 2020

BERICHT VAN DE KBVB

De voetbalbond heeft beslist om alle amateur-competities te stoppen met onmiddellijke ingang. De stand in de rangschikking op 12 maart 2020 geldt als eindklassement. Er worden evenmin nog eindrondes gespeeld voor het aanduiden van bijkomende stijgers en dalers. U leest het in het officieel bericht hieronder.

officieel bericht        website kbvb-corona

KAVD

KAVD eindigt zo op een mooie 6de plaats en Voorde-Appelterre is nipt kampioen. Het is nog niet duidelijk wie de bijkomende stijgers en eventueel dalers zullen zijn. In 2de provinciale C is SK Grembergen de kampioen. Zij spelen dus al zeker volgend seizoen in onze reeks in 1ste provinciale.

Proficiat SK Grembergen !

In 2de provinciale A is Drongen de kampioen, zij keren al na één seizoen terug naar 1ste en in 2de B is Munkzwalm de overduidelijke kampioen.

Bericht KBVB afgelasting tot 31 maart 20

EERSTE PROVINCIALE HEEFT 15 MEI ALS RICHTDATUM

woensdag 25 maart 2020

BERICHT VAN DE KBVB

De voetbalbond bespreekt buiten de problemen bij het profvoetbal, uiteraard ook de mogelijke oplossingen voor het afwerken van de competities in het amateur-en provinciaal voetbal.

Er wordt gedacht aan een noodscenario waarbij de competities én de eindrondes kunnen worden afgewerkt vóór 1 juli 2020. Er zouden dan wedstrijden moeten gespeeld worden in de weekends én in de week. De uiterste startdatum zou dan het weekend van 15 mei zijn.

Deze piste is uiteraard afhankelijk van de evolutie van de Corona-crisis én van de maatregelen die de overheid neemt en nog zal nemen.

KAVD

KAVD heeft nog twee thuiswedstrijden tegen SK Berlare en Jong Zulte, en nog drie uitwedstrijden bij HO Kalken, Haasdonk en Zele. 

Het valt ook nog af te wachten, indien deze wedstrijden nog gespeeld worden, of dat mét publiek of zonder zal zijn.

 

De club heeft beslist om onze geplande activiteiten in april af te lassen.

Op dit ogenblik worden alle evenementen van overheidswege verboden.

Meer info volgt zo spoedig mogelijk.

Bericht KBVB afgelasting tot 31 maart 20

ALLE VOETBALWEDSTRIJDEN AFGELAST TOT 30 APRIL

donderdag 20 maart 2020

BERICHT VAN DE KBVB

De voetbalbond heeft zopas beslist dat het algemeen speelverbod werd verlengd tot 30 april 2020. Het trainingsverbod blijft van kracht tot 5 april.

officieel bericht        website kbvb-corona

KAVD

Voor KAVD betekent dit de opschorting van alle nog te spelen wedstrijden in deze competitie. Dat zijn de thuiswedstrijden tegen SK Berlare en Jong Zulte en de uitwedstrijden bij HO Kalken, Haasdonk en Zele.

 

De club beraadt zich over onze andere geplande activiteiten in april.

Op dit ogenblik worden alle evenementen van overheidswege verboden.

Meer info volgt zo spoedig mogelijk.

Bericht KBVB afgelasting tot 31 maart 20

GELUKKIGE VERJAARDAG DAMIR

vrijdag 13 maart 2020

Vandaag is Damir Agishev jarig ! Hij wordt 20 jaar.

De middenvelder is aan zijn eerste seizoen toe bij KAVD en doet het uitstekend.

Proficiat Damir !

Agushev jarig TW.png

ALLE VOETBALWEDSTRIJDEN AFGELAST TOT 31 MAART

donderdag 12 maart 2020

Zoals verwacht ontkomt ook het regionaal voetbal niet aan de gevolgen van het Coronavirus Covid-19.

 

BERICHT VAN DE KBVB

De voetbalbond heeft zopas beslist dat ALLE indoor-en outdoorwedstrijden én trainingen met onmiddellijke ingang worden afgelast voor al zeker de maand maart 2020. Enkel voor het profvoetbal gelden andere maatregelen.

officieel bericht        website kbvb-corona

KAVD

Voor KAVD betekent dit de opschorting van de wedstrijden,

uit bij HO Kalken en Haasdonk, en de thuiswedstrijd tegen SK Berlare.

De sociolunch voor de wedstrijd tegen SK Berlare gaat evenmin door.

De club beraadt zich over onze andere geplande activiteiten in april.

Voor zover ze van overheidswege niet worden verboden gaan ze voorlopig nog altijd door.

Meer info volgt zo spoedig mogelijk.

Bericht KBVB afgelasting tot 31 maart 20

STEAKFESTIJN KAVD IN WEEKEND LAATSTE THUISWEDSTRIJD

woensdag 26 februari 2020

Kom naar ons steakfestijn in het weekend van 18-19 april. Wanneer u op zondag komt kan u ook nog achteraf de laatste thuiswedstrijd van de competitie bekijken tegen Jong Zulte.

Er is een alternatief menu, ook voor de kids.

U dient wel vooraf in te schrijven en aan te geven op welke dag u komt !

Er is dan géén socio-lunch !

Voor meer info klik hier of op de foto-affiche

 

Steakfestijn affiche-page-001.jpg

RETRO KAVD 1935 - RSC ANDERLECHT KAMPIOEN

vrijdag 14 februari 2020

Vorige week maandag was het exact 85 jaar geleden dat Sporting Anderlecht kampioen werd op het veld van KAV Dendermonde. Op 3 februari 1935 kwam leider Anderlecht winnen in de Bakkerstraat met 1-3. Rond deze beladen topwedstrijd in de Eerste Afdeling B doen vele verhalen de ronde. Ter gelegenheid van deze verjaardag schenken we hier nog eens extra aandacht aan met verhalen, foto's en krante-artikels in een mooie retropagina.  

 

RSC Anderlecht kampioen op het veld van KAV Dendermonde

KAVD collage retro 1935 website.png

GELUKKIGE VERJAARDAG TIM

woensdag 12 februari 2020

Vandaag is Tim De Schepper jarig ! Hij wordt 30 jaar.

De middenvelder is aan zijn vierde seizoen toe bij KAVD.

Proficiat Tim !

Tim De Schepper 12 februari.png

JAARLIJKSE KAVD-KWIS OP VRIJDAG 17 APRIL

Zaterdag 11 januari 2020

Vrijdag 17 april om 19.30u

is er onze jaarlijkse kwis met kwismaster Fredje Delandtsheer.

Iedereen is welkom op deze leuke en gezellige avond in de kantine van het Ros Beiaardstadion.

Inschrijven kan via alfred.delandtsheer@skynet.be - 0477 66 33 57

Deelnameprijs : 12 euro/ploeg van 4 spelers

kwis 2020 website.png

NIEUWJAARSRECEPTIE SUPPORTERSCLUB HAND IN HAND

Zaterdag 11 januari 2020

Zondag 26 januari vanaf 18u

is er de traditionele nieuwjaarsreceptie van onze supportersclub voor

al haar leden, de spelers en technische staf.

Om praktische redenen is dat steeds na een uitmatch,

dit jaar na de match bij VK Adegem.

Place to be is het supporterslokaal 't Nieuw Buffet op het Statieplein te Dendermonde.

Logo Hand in Hand 2.png

GELUKKIGE VERJAARDAG ROBBE

woensdag 8 januari 2020

Vandaag is Robbe Broeckaert jarig ! Hij wordt 22 jaar.

De rechter flankverdediger uit Rumst kwam dit seizoen over van Antwerps eerste provincialer Schriek en kwam voordien al uit voor Londerzeel en Buggenhout.

Proficiat Robbe !

Robbe Broeckaert 8 januari.png

DEFINITIEVE KALENDERWIJZIGING

Vrijdag 29 november 2019

THUISWEDSTRIJDEN IN 2020

zo 12-01-2020*  15:00    K.A.V. Dendermonde - KV Eendracht Aalter  

zo 02-02-2020*  15:00    K.A.V. Dendermonde - FC St-Martens-Latem   

zo 16-02-2020*  15:00    K.A.V. Dendermonde - FC Voorde-Appelterre   

za 07-03-2020 20:00    K.A.V. Dendermonde - K.Racing Club Bambrugge

zo 22-03-2020*  15:00    K.A.V. Dendermonde - SK Berlare  

zo 19-04-2020*  15:00    K.A.V. Dendermonde - Jong Zulte  

* wedstrijd verplaatst van zaterdag naar zondag

bekijk deze data.png

INTERVIEW MET DAVY CLAESSENS

Maandag 19 november 2019

Dag Davy, vorig weekend wonnen we met 0-3 bij SK Berlare. Daarmee stopten wij een reeks van vier opeenvolgende nederlagen. Dat moet toch een opluchting geweest zijn ? Inderdaad een enorme opluchting. Gezien we de vorige wedstrijden toch meer verdienden, was het belangrijk opnieuw een stap in de goeie richting te zetten om geen twijfel en onrust in de hoofdjes te krijgen.

 

In de vorige wedstrijden verloren we telkens met slechts één doelpunt verschil. Het kwaliteitsverschil met die teams was meestal miniem en vaak hing het dus af van individuele fouten. Hoe gaan jullie daar mee om binnen de groep ? We voelden wel aan dat het verschil in de details zat en we zoals gezegd meer verdienden. Een beetje pech en minder efficiëntie bij de afwerking deden ons de das om. We bleven dan ook geloven in onszelf en waren ervan overtuigd dat er snel een kantelmoment zou komen. Gelukkig dit weekend al.

 

We staan nu zevende met zes overwinningen. Staan we op onze waarde gerangschikt ? Op welke plaats moeten we proberen te mikken dit seizoen, afgaande op de tegenstanders die we nu al bekampt hebben ? Ik denk dat we zeker tevreden kunnen zijn als we deze 7e plaats kunnen aanhouden. We moeten leren uit de heenronde en als we in de terugronde tegen de top 5 wel eens punten kunnen pakken, zit er misschien nog een plaatsje hoger in.

 

Over jezelf, je hebt de hele voorbereiding gemist door een blessure. Je kwam pas boven water in de 2e competitiewedstrijd tegen Mariakerke. Was het moeilijker dan verwacht om in het team te geraken ? Het is zeker niet evident als je een groot deel van de voorbereiding mist. Ik ben er dan ook rustig mee omgegaan. Ik vond het voor mezelf ook belangrijk om echt fit te zijn en dan komt alles wel vanzelf. Ik ben blij dat dit vlot is gegaan en dat ik wekelijks de kans krijg om op het veld te staan. 

 

Intussen zijn we 12 competitiewedstrijden ver en je stond al 9 maal aan de aftrap, waarvan de laatste 7 matchen onafgebroken. Het lijkt alsof je je draai hebt gevonden op het middenveld ? Het gaat inderdaad niet slecht en ik geniet er wel van om af en toe een doelpunt te maken of een assist te geven.  Ik ben zeer kritisch voor mezelf en ben ervan overtuigd dat we als ploeg voetballend nog beter voor de dag kunnen komen en ik hier mee kan van profiteren.

 

In vier van de laatste zes wedstrijden scoorde je nog telkens ook. Met vier doelpunten sta je net achter onze topschutter Piet Van Damme. Ga je dezelfde weg op als twee seizoenen terug toen je er 10 maakte ? Ik stel voor mezelf altijd als doel om toch aan 10 doelpunten te geraken en ik hoop dat dan ook dit seizoen graag te verwezenlijken.

 

Bij het seizoensbegin verklaarde je dat de circel rond is met je terugkomst naar KAVD. Is de beleving rond het team en de club wat je er van verwacht had ? Ik ben in een leuk team terechtgekomen en ook een aantal mensen van vroeger zijn nog steeds bij de club betrokken, wat natuurlijk zeer fijn is. Hier en daar is de tijd precies een beetje blijven stilstaan, maar ik heb de indruk dat er hard wordt gewerkt binnen de club en aldus aan de toekomst!

Davy, je bent nu 36. Hoe lang denk je nog te kunnen doorgaan op dit niveau ? Zolang ik nog mag van mijn vrouw ;-) en het lichaam het toelaat uiteraard. Als ik merk dat ik nog weinig kan bijbrengen dan moet ik eerlijk zijn met mezelf en weten dat het mooi is geweest. Ik bekijk het van jaar tot jaar.

 

Bedankt Davy !

INTERVIEW.png

WILLY KABERA GETUIGT IN VRT-PROGRAMMA TERZAKE

Woensdag 13 november 2019

De VRT was vorige zondag te gast in het Ros Beiaardstadion om een reportage te draaien rond KAVD-speler Willy Kabera. Zij volgden Willy tijdens zijn wedstrijd tegen HO Kalken. Thema van de reportage was het aanhoudend rascisme in het voetbal, zowel op het hoogste als op lager niveau. Jammer genoeg moesten we ook in deze wedstrijd vaststellen dat dit niet uit de lucht is gegrepen. Een speler van Kalken wiens naam we niet hoeven te noemen omdat iedereen het wel zelf kan vaststellen in het programma over wie het gaat, ging verbaal stevig uit de bocht. Maar Willy gaat daar fantastisch mee om en is op dat vlak een voorbeeld voor iedereen. Ook onze trainer Jan Straetman en speler Bright Junior Etuwe komen in de reportage aan het woord. Willy Kabera was reeds eerder te gast in duidingsprogramma's rond dit thema en speelt hierdoor zeker een voortrekkersrol. Respect Willy, keep going !

Als club roepen wij ook onze eigen supporters op om respect te tonen voor elke speler uiteraard, ongeacht zijn afkomst.

kijk hier naar de reportage

Terzake uitzending.png

DIANA TILLEY OVERLEDEN

Dinsdag 12 november 2019

KAVD meldt u het overlijden van mevrouw Diana Tilley, moeder van bestuurslid Danny Van Damme. Zij overleed op 11 november. Binnen twee weken zou ze 89 jaar geworden zijn.

 

De begrafenis is op dinsdag 19 november om 10u

in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Dendermonde-centrum.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan Danny en zijn familie.

rouwbericht

Rouwprent_bewerkt.jpg

GELUKKIGE VERJAARDAG GERTJAN

woensdag 4 maart 2020

Vandaag is Gertjan Martens jarig ! Hij wordt 33 jaar.

De middenvelder is aan zijn eerste seizoen toe bij KAVD. Hij sukkelde wat met blessures maar als hij er bij is brengt hij creativiteit en snelheid in ons spel. Vorig weekend nog forceerde hij een strafschop met een individuele actie en hij zette hem ook nog eens zelf om ook.

Proficiat Gertjan !

Gertjan Martens 4 maart.png

GELUKKIGE VERJAARDAG SAM

zondag 10 november 2019

Vandaag is Sam Van Ransbeeck jarig ! Hij wordt 24 jaar.

Zorgt de verdediger uit Buggenhout voor een leuk verjaardagscadeau voor zichzelf door te winnen tegen HO Kalken ? We hopen het !

Proficiat Sam !

Sam Van Ransbeeck 10 november.png

KALENDERWIJZIGINGEN

Vrijdag 25 oktober 2019

Om aan de vraag van onze supporters tegemoet te komen zal KAVD ook een aantal thuiswedstrijden op zondag spelen, waar mogelijk.

Volgende wedstrijden zijn alvast gewijzigd van zaterdag naar zondag

KAVD - HO KALKEN  //  KAVD - SK BERLARE  //  KAVD - JONG ZULTE

Mogelijks volgen er nog maar we wachten nog even op de goedkeuring van andere teams.

De uitwedstrijd bij Jong Zulte werd op hun vraag gewijzigd naar zaterdag.

Volg het allemaal via www.kavd.be / facebook / twitter / instagram

Kalenderwijzigingen TW.png

KAVD NU OOK OP LINKEDIN-PLATFORM

Donderdag 24 oktober 2019

KAVD plaatst nu ook vacatures en commerciële acties op het professioneel platform Linkedin. Momenteel zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker en een kledijverantwoordelijke.

Klik hier om ons te bezoeken op Linkedin.

U vindt ook de link via de Linkedinknop "IN" onderaan elke websitepagina of in de hoofdbalk van de homepagina.

Bij interesse, informeer volledig vrijblijvend via dhr. Patrick Arbyn - 0499 86 68 75 - patrick.arbyn@telenet.be - info@kavd.be

Volg ons via www.kavd.be / facebook / twitter / instagram

Linkedin-page-001.jpg

INTERESSANTE RECLAMERUIMTE VOOR UW BEDRIJF, FIRMA OF HANDELSZAAK

Maandag 21 oktober 2019

Huur reclameruimte bij KAVD. KAV Dendermonde biedt u de mogelijkheid om de visibiliteit van uw bedrijf, firma of handelszaak sterk te vergroten. Wij bieden reclameruimte aan langs het Grootzand te Grembergen tot 30m2, een gigantische  oppervlakte waarmee u zeker het verschil maakt ! Deze eye-catcher wordt onvermijdelijk bekeken door 100.000 voertuigen die daar maandelijks passeren ! KAVD kan uw commerciële partner zijn bij het in de picture brengen van uw zaak. Afhankelijk van het sponsorpakket, zijn er ook nog bijkomende mogelijkheden om reclame te maken in en rond het stadion, via onze website en social mediakanalen, en tijdens wedstrijden en evenementen.

Bij interesse, informeer volledig vrijblijvend via dhr. Patrick Arbyn - 0499 86 68 75 - patrick.arbyn@telenet.be - info@kavd.be

Volg ons via www.kavd.be / facebook / twitter / instagram

Reclame Grootzand-page-001_edited.jpg

MOSSELFESTIJN OP ZAT./ZONDAG 5-6 OKTOBER 2019

Maandag 9 september 2019

Jaarlijks mosselfestijn in het Ros Beiaardstadion op

zaterdag 5 oktober 2019 van 18u - 21u

zondag 6 oktober 2019 van 11.30u - 14u

Mosselen natuur : 20 euro

Vol-au-vent : 15 euro

Kaarten kunnen bekomen worden :

* bij de bestuursleden  (klik bestuur)

* via 0497 64 60 74    (Iris Penninger)

* via inschrijfformulier - afrekenen ter plaatse (klik hier voor formulier)

mosselen frit.jpg

GEERT VAN KEER IS OVERLEDEN

Maandag 5 augustus 2019

Vorige week woensdag is op 71-jarige leeftijd Geert Van Keer overleden. Geert was sinds 2012 ondervoorzitter van de Raad van bestuur van de club. Hij was ook vooral gekend als uitbater van restaurant Het Vaderland op de Grote Markt. De laatste 2 jaar had Geert gezondheidsproblemen en besloot hij een aantal maanden geleden, samen met zijn echtgenote Sonja, om het Vaderland na al die jaren over te laten. Zij verhuisden naar Brugge waar Geert nu is overleden. Langs deze weg biedt de club zijn medeleven aan, aan de familie en bedanken wij Geert voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft. De uitvaart heeft plaats in de

OLV-kerk in Dendermonde centrum, dinsdag 6 augustus om 11.30u

Rouwbrief

Geert.png

HAPPY BIRTHDAY MIKA DELHAEYE

Maandag 29 juli 2019

Vorige week, tijdens de verlofperiode voor onze website, was nieuwkomer  Michaël Delhaye jarig, hij werd 26. U kan een kort interview met hem lezen verder op deze nieuwspagina.

Gelukkige verjaardag Mika !

Michaël_Delhaye.png

HAPPY BIRTHDAY NEAL WAUTERS

Maandag 29 juli 2019

Vorige week, tijdens de verlofperiode voor onze website, was onze captain Neal Wauters jarig, hij werd 30.

Gelukkige verjaardag Neal !

Neal Wauters.png

HAPPY BIRTHDAY BART VERHULST !

Dinsdag 9 juli 2019

Bart Verhulst, onze nieuwe T2 is jarig vandaag. De Lebbekenaar kwam mee met trainer Jan Straetman. Bart wordt 43 jaar.

Gelukkige verjaardag Bart !

Bart Verhulst.png

KAVD-SPELER TONY COLLEWAERT IS TERUG

Dinsdag 2 juli 2019

TONY COLLEWAERT WORDT TRAINER BELOFTEN A

 

Tony Collewaert is terug van weggeweest. Hij vervoegt onze technische staf die nu compleet is. De rasechte Dendermondenaar is een jeugdspeler die eind jaren tachtig begin jaren negentig in ons eerste elftal speelde. Daarna behaalde hij zijn trainersdiploma Uefa A en was hij o.a. actief in de jeugd bij Waasland Beveren, Eendracht Aalst en VW Hamme. Tony past perfect in onze nieuwe sportieve visie waarbij we jonge talenten uit Dendermonde en de regio willen laten doorstromen naar het 1e elftal vanuit onze beloftenkern. Hij moet daarin een belangrijke gaan rol spelen. Tony is 58 jaar en hij is de volgende Dendermondenaar terug in de club en die Dendermondse verankering willen we blijven doorzetten.

Welkom Tony, veel succes !

media-studio.edited-file-name.jpg

VOORLOPIGE KALENDER EERSTE PROVINCIALE 

Dinsdag 2 juli 2019

De voetbalbond heeft de kalender voor 1e provinciale vrijgegeven.

Wij starten met een uitwedstrijd bij Elene Grotenberge, de ploeg waartegen wij het vorige seizoen afsloten. Zoals gebruikelijk sluiten wij het jaar af met de eerste wedstrijd van de terugronde. De laatste wedstrijd van de competitie wordt de uitwedstrijd bij Eendracht Zele.

U leest de volledige kalender op onze wedstrijdpagina

voetbalveld met bal.jpg

ONZE WERKGROEP KERKHOF VERRICHT BEREWERK !

Zaterdag 29 juni 2019

Onze medewerkers van de werkgroep kerkhof, inclusief enkele clubbestuurders, onderhouden, in opdracht van de stad, wekelijks een gedeelte van het kerkhof van Grembergen. Zij doen dat belangeloos omdat zij een hart hebben voor den avdé. Daarmee zijn zij onze grootste sponsor van de club. De meesten zijn op rust en dus al op een leeftijd waarvoor we, zeker bij deze temperaturen, nog meer respect krijgen voor hun werk.

Over dat werk verscheen vorige week een artikel in Het Laatste Nieuws, over het kerkhof in Appels, waar de verenigingen niet zo positief uitkwamen. KAVD toont dat het ook anders kan, maar vraagt wel begrip voor de moeilijke werkomstandigheden.

Supporters die ook graag een voormiddag per week willen meehelpen om de club te steunen zijn zeer welkom. Meer info bij onze verantwoordelijke Danny Van Damme - 0476 43 26 21

 

U leest hier het krante-artikel dat gisteren verscheen over onze werking in Grembergen.

media-studio.edited-file-name.png

HAPPY BIRTHDAY GUY !

Dinsdag 25 juni 2019

Guy Van Ranst, rasechte Dendermondenaar en dus reeds jaren lang aan de club verbonden eerst als speler en nu als afgevaardigde van onze beloften A, is jarig.

Gelukkige verjaardag Guy !

Guy Van Ranst.png

BERICHT AAN ONZE SPONSORS

Vrijdag 22 juni 2019 

Wij voorzien een sponsoravond op zaterdag 21 september om 18.30u in de socio. Onze nieuwe voorzitter zal kennis maken met de sponsors en de nieuwe clubwerking in het kort toelichten.

Daarna kunnen zij om 20u de competitiewedstrijd tegen SK Denderhoutem volgen.

 

Onze sponsors worden nog uitgenodigd per brief.

Hou deze datum alvast vrij.

sponsors.png

BERICHT AAN DE MEDEWERKERS

Vrijdag 22 juni 2019 

Wij voorzien voor onze medewerkers een etentje op zaterdag 24 augustus om 18u in de socio. Onze nieuwe voorzitter zal kennis maken met de medewerkers en de nieuwe clubwerking in het kort toelichten.

Daarna is er om 20u de oefenpartij tegen Jong Lede.

 

Alle medewerkers worden persoonlijk nog uitgenodigd per brief.

Hou deze datum alvast vrij.

teamwork.jpg

PROGRAMMA SPELERSVOORSTELLING LIGT VAST

Vrijdag 22 juni 2019 

U KAN NU INSCHRIJVEN VOOR DE BARBECUE

De Spelersvoorstelling gaat door op vrijdag 9 augustus om 18.30u.

Tijdens de voorstelling en de demotraining achteraf van onze ploeg, 

kan u iets eten. Daarvoor dient u wel in te schrijven via :

de website of via Patrick Arbyn 0499 86 68 75.

 

dit kan tot vrijdag 2 augustus om 20u

schrijf hier in via de website

media-studio.edited-file-name.jpg

NIEUWE COMPETIEFORMULE VOOR BELOFTEN A IN 1e PROVINCIALE

Woensdag 19 juni 2019 

OPNIEUW DERBY'S TEGEN SK GREMBERGEN

De Belgische Voetbalbond heeft voor dit seizoen gekozen voor een andere reeksindeling. Voorheen werkten de beloften A dezelfde competitie af als het eerste elftal én steeds in hetzelfde weekend. Vanaf dit seizoen zal de beloftenreeks bestaan uit slechts 2 regionale eerste provincialers, aangevuld met veelal teams uit tweede provinciale C en nog andere. Deze wijziging levert confrontaties op tegen SK Grembergen en KV St.Gillis. Verder werden ook E.Zele en S.Waasmunster ingedeeld in onze reeks, samen met Kruibeke, Vrasene, Heikant, Bazel, Kieldrecht, Sinaai, Doorslaar, Zaffelare, Haasdonk en YB Beveren.

Beloften A vs SK en KV.png

HAPPY BIRTHDAY HANNES !

Zondag 16 juni 2019 

Hannes, de beloftenvolle doelman, komende van TK Meldert, werd vandaag 22 jaar. U kan een kort interview met Hannes lezen verder op deze nieuwspagina.

Hannes D'Hauwers.png

EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJDEN ZIJN GEKEND

Zaterdag 15 juni 2019 

KAV Dendermonde speelt in zijn eerste vijf wedstrijden, vier maal op rij op zaterdagavond !

 

De Belgische Voetbalbond heeft de eerste vijf competitiewedstrijden vrijgegeven. KAVD speelt dit seizoen zijn thuiswedstrijden op zaterdagavond. Wij starten met een uitwedstrijd bij Elene Grotenberge op zondag 1 september. Daarna spelen wij vier maal op zaterdagavond. Op zaterdag 7 september spelen wij onze eerste thuismatch tegen Exelsior Mariakerke.

zondag 1 sept.  om 15.00u : E.Grotenberge - KAVD

zaterdag 7 sept. om 20.00u : KAVD - Ex.Mariakerke

zaterdag 14 sept. om 19.30u : E.Aalter - KAVD

zaterdag 21 sept. om 20.00u : KAVD - SK Denderhoutem

zaterdag 28 sept. om 20.00u : KAVD - VK Adegem

iStock-186871187 stadionverlichting.jpg

OVERLIJDENSBERICHT

Vrijdag 14 juni 2019 

KAV Dendermonde meldt u het overlijden van mevrouw Huguette De Vlieger, supporter in hart en nieren van KAVD, en partner van André De Kinder, jarenlang voorzitter van de supportersclub Hand in Hand.

André en Huguette misten zelden een wedstrijd van KAVD, uit én thuis. In de week verbleven zij graag aan zee. Huguette is daar maandag onverwachts overleden. Zij wordt komende maandag om 13.30u begraven in Knokke-Heist in uitvaartcentrum "De Golfbreker", Kalvekeetdijk 181.

De hele KAVD-familie leeft mee met André en de familie en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke dagen.

lees hier de overlijdensbrief

Rouwprent_bewerkt.jpg

GEBROEDERS AL-KHALO WILLEN DOORGROEIEN

Vrijdag 14 juni 2019 

De broers Arven en Rivan Al-Khalo zijn een verdediger en een middenvelder die vorig jaar al actief waren bij onze beloften B omdat onze A-beloften de tweede seizoenshelft niet meer aantraden.

Met het jongerenteam van trainer Tommy Meysman ging het zeer goed. Met onze zeer jonge ploeg leerden we veel door tegen oudere teams te spelen en we konden ook regelmatig winnen. Bij de beloften A willen wij proberen om door te groeien naar de eerste ploeg. KAVD is een familiaire club waar we altijd respect krijgen en de ploeg speelt op niveau in een prachtige accommodatie met een mooi veld.

Al-Khalo Rivan en Arven.png

MICHAËL DELHAYE

Vrijdag 14 juni 2019 

Michaël Delhaye was vorig seizoen bij Buggenhout actief. Het is dus een blij weerzien voor hem met trainer Jan Straetman. Voorheen speelde de Brusselaar bij SK Londerzeel en Wolvertem. Vorig seizoen had hij het in begin wat moeilijk door een blessure maar daarna speelde hij toch 21 van de 30 wedstrijden. Hij kan zowel achteraan als in het middenveld uitgespeeld worden.

Delhaeye_bewerkt.jpg

JOHN AGBO, CENTRUMSPITS MET BODY 

Vrijdag 14 juni 2019 

John Agbo komt over van de Limburgse eerste provincialer Zepperen-Brustem. De grote en stevige centrumspits scoorde vorig seizoen 12 doelpunten in de competitie.

 

De Antwerpenaar is 29 jaar en speelde voornamelijk in 2e en 3e amateurliga bij o.a.  FC Lille, Bornem en Rupel Boom.  In zijn beloftenperiode kwam hij uit voor FC Antwerp en Westerlo.

 

Vorig seizoen was echt een goed jaar voor mij én de ploeg. We deden steeds mee voor promotie wat ons doel was maar we haalden het net niet. Dendermonde is een nieuw verhaal. Het is een club met ambitie, met een nieuw project, ik wil daar aan meewerken. Hopelijk spelen we top vijf.

Dat zijn gedurfde ambities John, wij hopen uiteraard dat we daar in slagen.

Veel succes !

John Agbo_bewerkt.jpg

HAPPY BIRTHDAY TOMAS !

Zondag 9 juni 2019 

Tomas Suls is vandaag jarig.

Tomas is 31 geworden vandaag en hij start zijn derde seizoen in doel bij KAVD.  Verderop deze nieuwspagina kan u een interview lezen dat wij met hem hadden naar aanloop van het komende seizoen.

Tomas Suls.png

HAPPY BIRTHDAY DAVY !

Woensdag 5 juni 2019 

Nieuwkomer Davy Claessens is vandaag jarig.

Met zijn 36 lentes brengt de Dendermondenaar nóg een extra jaar ervaring mee uit zijn al rijk gevulde voetbalcarrière.  U kan verder kennis maken met deze nieuwkomer in het interview dat we met hem hadden, verderop deze nieuwspagina.

HB DAVY 36.png

SHIRTSPONSOR VERCOMETAAL OPNIEUW MET TWEE TEAMS IN 1E PROVINCIALE

Zondag 2 juni 2019 

SK BERLARE PROMOVEERT OP DE VALREEP NAAR 1E PROVINCIALE  

Vandaag heeft Lochristi zich verzekerd van promotie naar derde amateurliga. Zij wonnen de finale van de interprovinciale eindronde zodat er een vijfde plaats vrijkwam in onze reeks. 

De bijkomende stijger uit tweede provinciale is de verliezende finalist van de eindronde in tweede provinciale en dat is SK Berlare. Zij keren dus na één seizoen in tweede provinciale terug naar de hoogste provinciale reeks en dat is ook goed nieuws voor KAVD want wij hebben er wederom een interessant burenduel bij.

Bovendien is het een zeer speciaal gegeven voor Hans Van Der Poorten, bedrijfsleider van Vercometaal, onze shirtsponsor. Hij is ook de shirtsponsor van SK Berlare en is er ook actief binnen de club. Het is bekend dat Hans zeer graag vertoeft in beide clubs en dus worden die wedstrijden voor hem wel zeer speciaal.

WELKOM TERUG SK BERLARE !

 

DSC_0936_bewerkt_bewerkt.jpg

KAV DENDERMONDE HEEFT EEN NIEUWE VOORZITTER

Woensdag 22 mei 2019 

VOORZITTER DEWAELHENS GEEFT HET VOORZITTERSCHAP DOOR

De raad van bestuur van KAV Dendermonde heeft dhr. Bert Lambrecht benoemd als voorzitter. Dhr Dewaelhens blijft belangrijk voor KAVD en zal als lid van de raad van bestuur blijven fungeren binnen de club. 

Met deze overdracht, die er kwam op vraag van onze voorzitter zelf, starten wij met een nieuw hoofdstuk voor KAVD, met een nieuw beleid en met nieuwe ambities. Wij bedanken onze voorzitter voor al die jaren dat hij KAVD mee door een moeilijke periode hielp en we zijn uiteraard zeer blij dat hij blijft meebouwen aan de toekomst van onze club.

Dhr. Bert Lambrecht is een Dendermondenaar, ex-speler en bedrijfsleider van zijn eigen bedrijf. U kan kennis maken met hem in onze nieuwe rubriek "in de sofa".

 

 

KLIK HIER VOOR "IN DE SOFA"

Bert Lambrecht_bewerkt.png

TRAINER JAN STRAETMAN IS GEDREVEN OM MET KAVD IETS OP TE BOUWEN

Woensdag 22 mei 2019 

Dag trainer,

Je bent reeds enkele maanden in dienst bij KAVD, maar eigenlijk

begint jouw seizoen nu eigenlijk, stel je zelf even voor aub.

Ik ben Jan Straetman, 31 jaar en een geboren en getogen Dendermondenaar. Ik speelde onder andere bij Opstal en St.Gillis Waas in eerste provinciale en bevordering, maar ik had eigenlijk een vrij korte "carrière" als speler omdat ik wegens heupproblemen op mijn 26 jaar moest stoppen. Als trainer was ik vorig seizoen actief bij Buggenhout. Ik ben als speler en als trainer steeds een zeer gedreven en ambitieus iemand geweest. Goed is goed maar dan moet je de wil tonen om toch nog beter te willen worden. Je kwaliteiten verder uitwerken en optimaliseren en werken aan je gebreken en vooral leren uit je fouten.

 

Wat herinner je je nog van je passage bij KAVD ?

Ik herinner me vooral dat KAVD de club is waar ik als duiveltje op 4,5 jarige leeftijd mijn eerste stapjes op het voetbalveld zetten onder leiding van een fantastische coach Livio Fallat, die jammer genoeg reeds overleden is. Ik herinner me ook dat we een seizoen hebben gehad waar we geen enkele verliesmatch kenden en waar er op het einde van het seizoen een oefenwedstrijdje ingepland werd om tegen het grote E. Aalst te spelen dat nationaal speelde. Deze wedstrijd werd dan ook nog eens gewonnen door KAVD en dat had als resultaat dat er enkele spelers van KAVD werden weggeplukt door E. Aalst het seizoen nadien. Als ik terugkeerde naar de oefenterreinen van KAVD enkele maanden geleden was het pure nostalgie want alles was letterlijk nog hetzelfde: de kantine, de kleedkamers en de velden. Alleen is er jammer genoeg geen jeugd meer te bespeuren. Dat is het enige verschil.

 

Vorig seizoen nam je over op een zeer kritiek moment voor KAVD.

Dat leek niet evident, hoe heb je dat ervaren ?

'niet evident' is het minste wat je daar kan van zeggen. Goed begonnen op Kalken waar we wel met 1-0 verliezen maar waar ik terug een ploeg op het veld zag staan. De week daarna thuis tegen Jong Zulte werd die lijn doorgetrokken met een gelijkspel op wilskracht. En dan komt de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen rechtstreekse concurrent Drongen waar we het behoud konden veilig stellen. Wij speelden daar inspiratieloos, zonder wilskracht en de wil om te winnen. We keerden dan ook met een beschamende 5-0 nederlaag terug naar Dendermonde. Eén van de zwaarste en tevens zwartste momenten uit mijn voetballoopbaan, dat geef ik grif toe. En dan heb je een week om de spelers klaar te krijgen voor de match van de waarheid waar je niet meer alles zelf in handen hebt en moet winnen tegen een club als Elene dat nog kans maakte op een eindrondeticket om over te gaan... Gelukkig heb ik die dag op Dendermonde een groep gezien dat toch hun eergevoel heeft laten spreken en gespeeld hebben voor wat ze waard waren, om KAVD in 1ste provinciale te houden. Chapeau aan de spelers die er toen nog waren en dit hebben bewerkstelligd ondanks het zeer moeilijke seizoen waar de meeste spelers zich hebben moeten doorspartelen. Eind goed al goed maar zoiets wil ik liever eigenlijk niet meer meemaken.

 

Dit seizoen hebben wij veel nieuwe spelers en moeten we bouwen aan een

nieuwe ploeg. Er is ook een volledig nieuwe sportieve staf.

Werkte je al eerder samen met hen ?

Zal de voorbereidingstijd voldoende zijn om iedereen ingepast te krijgen ?

Er zijn inderdaad veel nieuwe spelers en een volledig nieuwe sportieve staf. Enkele jongens, alsook T2 Bart Verhulst hebben mee de overstap gemaakt naar KAVD. Verder zijn er jongens bijgekomen die een goede opleiding hebben gekregen en die kunnen functioneren in groep zonder zichzelf voorop te stellen maar in functie van de groep denken. De juiste mentaliteit hebben is enorm belangrijk voor mij. De voorbereidingstijd is sowieso een dankbare periode om dingen uit te testen, om naar de eerste competitiewedstrijd toe te leven. Periodisering, iedereen de kans geven zich te kunnen bewijzen, blessures vermijden en tactisch alles erin slijpen is onmogelijk op 6 korte weken maar we gaan keihard werken om elke training en elke wedstrijd beter te worden.

 

Wat verwacht je van ons team het komende seizoen ?

Zijn we voldoende gewapend voor een seizoen zonder sportieve kopzorgen ?

Ik heb met KAVD een overeenkomst om 5 seizoenen aan de slag te gaan om iets neer te zetten in Dendermonde. Het eerste jaar is steeds het moeilijkste: nieuwe trainer, nieuwe spelers, nieuwe manier van werken,... een volledig nieuwe wind door het Ros Beiaardstadion. Maar wel met 1 doel: progressie maken. Stilstaan is letterlijk achteruit gaan. Ik wil steeds vooruit. Ik wou dat ik jullie kon zeggen dat we volgend seizoen een seizoen zonder sportieve kopzorgen zullen hebben maar in voetbal spelen zoveel factoren (geluk, blessures, schorsingen, ziekte, resultaten, vorm van de dag,...) mee dat je nooit weet wat er kan gebeuren. Wat ik wel elke week wil zien is een team dat voetbal probeert te spelen en de juiste inzet en mentaliteit toont en dan zijn we al een heel eind op de goede weg.

 

KAV Dendermonde wenst je heel veel succes met dit nieuwe project,

en bedankt voor dit interview Jan.

T1-T2-T3.png

SPELERSVOORSTELLING NIEUWE STIJL

Woensdag 22 mei 2019 

VRIJDAG 9 AUGUSTUS - 18.30u

KAVD heeft gekozen voor een nieuwe formule rond de voorstelling van onze nieuwe spelers. Het tijdstip is ook op een latere datum dan voorheen om meer publieke belangstelling te lokken.

Bij de presentatie van onze spelers zal er telkens ook van elk een spelersfiche op groot scherm getoond worden zodat iedereen gemakkelijk kan meevolgen. Daarna zal de ploeg een korte demo-training geven en een wedstrijdvorm spelen. Het buffet werd ook vervangen. Er is nu een barbeque waarvoor u vooraf dient in te schrijven. Deze zal aanvangen na de presentatie, bij de start van de demo-training.

Hou deze datum alvast vrij,

meer info volgt !

 

Logo spelersvoorstelling website bericht

ERVAREN GERTJAN MARTENS IS AMBITIEUS MET KAVD

Woensdag 22 mei 2019 

Gertjan is één van onze drie dertigers die met zijn vele ervaring in het nationale voetbal, onze ploeg heel wat moet kunnen bijbrengen. De aanvallende middenvelder komt over van FC Lebbeke maar speelde jarenlang in eerste, tweede en derde klasse. Van de beloften van RSC Anderlecht waar hij met het eerste elftal trainde, ging het naar FC Brussel RWDM waarmee hij enkele matchen in eerste klasse speelde. Daarna volgde nog Union, Beveren, Bornem, St.Niklaas, Brakel, SK Londerzeel en Ninove.

Na dit parcours is het toch verrassend dat je naar KAVD komt Gertjan ?

Ik had niet zo een goed seizoen bij Lebbeke door een kruisbandblessure van het seizoen daarvoor nog bij Ninove. Na nieuwjaar kwetste ik mij ook nog eens aan mijn kuit. Ik kon naar 2 andere teams uit 3e amateur maar een gesprek met de sportief manager en de trainer hebben mij overtuigd om naar Dendermonde te komen. Het is een club met een groot verleden dat teruggaat tot in 2de nationale, met een laag stamnummer en met een mooi veld. Ik wil hier zeker meebouwen aan iets moois, zelfs voor meerdere jaren als het kan. Hopelijk kunnen we in de linker kolom eindigen.

Bedankt en veel succes Gertjan.

Gertjan Martens_bewerkt.jpg

TOMAS SULS ONS BETROUWBAAR SLUITSTUK, OOK KOMEND SEIZOEN

Woensdag 22 mei 2019 

Dag Tomas,
Hoe kijk jij terug op het afgelopen seizoen, dat aanvankelijk wel de goede richting uit ging maar uiteindelijk bijna slecht afliep ?

Een lang en vermoeiend seizoen waar we door het oog van de naald gekropen zijn. Mede door weinig volk op training en op het einde zelfs weinig volk voor de wedstrijden. Dit had ik nog nooit meegemaakt. 

 

Jijzelf mag terugblikken op een goed seizoen waarin je heel wat werk had en zeker een aantal belangrijke punten voor ons gepakt hebt. Denk je daar zelf ook zo over ?

De tweede helft van het seizoen heb ik denk ik mijn waarde voor de ploeg kunnen tonen. De eerste helft van het seizoen heb ik vooral geprobeerd om de andere doelman en spelers scherp te houden door zelf zo goed mogelijk te trainen en iedereen proberen te motiveren.

 

Je kreeg ook vaak een gewijzigde verdediging voor je door blessures,  andere veldbezettingen of spelers uit vorm. Dat maakte het voor jou er ook niet gemakkelijker op ?

Dat was inderdaad vorig jaar de realiteit maar je moet je daar aan aanpassen en ik denk dat iedereen in de verdediging er steeds zijn hoofd voor legde.  Doordat ik al met Kris, Neal en Jeroen samen gespeeld had, viel dit wel mee aangezien we elkaars kwaliteiten en gebreken kennen.

 

Na onze trainerswissel was je onbetwistbaar nr 1, heeft dat  je vertrouwen een boost gegeven of heb je nooit getwijfeld aan jezelf ?

Dat was een leuk signaal maar getwijfeld heb ik niet echt. Ik ben blijven doortrainen en heb dan gewacht op mijn kans die ik met beide handen heb proberen grijpen.

 

Vorige zomer waren er twijfels over je fysieke paraatheid, maar je stond er wel op tijd. Zijn de knieproblemen definitief van de baan ?

Van de knie heb ik niets van last gehad dus dat is geen probleem. Er waren vooral twijfels hierover bij trainers en dergelijke maar niet bij mezelf. Ik wist dat ik alles aan 100 % ging kunnen doen vanaf juli.

 

Je bent één van de weinigen die toch gebleven zijn, na een slecht seizoen voor de club. Voel je je hier zo goed dat je geen behoefte had om  van club te veranderen ?

Ik voel me goed bij Dendermonde en had dus weinig behoefte om van ploeg te veranderen. Het is vrij dicht bij waar ik woon en ik speel in eerste provinciale wat nog steeds mijn ambitie is.

 

Er zijn heel wat nieuwe spelers gekomen, ken je ze en wat verwacht je er van voor volgend seizoen ?

Ik ken een zevental spelers waar ik mee samen heb gespeeld of tegen heb gespeeld. Ik denk dat we na zo een seizoen moeten gaan voor een rustig jaar en zo snel mogelijk het behoud veilig stellen. Al wat er nadien bijkomt is extra.

 

Bedankt en veel succes !

DSC_7918BIS_bewerkt.jpg

HANNES D'HAUWERS GAAT DE CONCURRENTIE AAN MET TOMAS SULS

Woensdag 22 mei 2019 

Hannes is een beloftenvolle doelman die overkomt van 2de provincialer TK Meldert. Aan het seizoen begonnen onder de lat, speelde hij 21 wedstrijden tot een knieblessure hem aan de kant zette. Hij speelde voorheen bij de beloften van Eendracht Aalst.

Wat weet je van KAVD Hannes ?

Mijn nonkel, Guy D’Hauwers,  was er enkele jaren geleden trainer en natuurlijk dat mooie veld. De club is ambitieus en daar wil ik ook mijn steentje toe bijdragen.

Wanneer ben je tevreden ?

Als we een mooi resultaat halen en voldoende plezier hebben gemaakt als één vriendengroep.

Bedankt Hannes en veel succes !

Hannes_bewerkt.jpg

RAN DE CONINCK WIL OOK BIJ KAVD 14 MAAL SCOREN

Woensdag 22 mei 2019 

Ran komt over van 2de provincialer TK Meldert. De boomlange spits van 1m87 speelde op één na alle wedstrijden van de competitie en scoorde daarin maar liefst 14 maal. De geboren Aalstenaar beleefde persoonlijk dan ook een goed seizoen. Voorheen was hij reeds aan de slag bij Asse Zellik, SK Lebbeke en Robur.

De keuze is dus gevallen op KAVD

Ik heb ambitie om hogerop te geraken. KAVD is een traditieclub met een rijke geschiedenis. Dat oude stadion is sfeervol en op dat grote mooie veld is het aangenaam om te voetballen. Ik hoop op veel speelminuten en dat we hoger eindigen dan ze voorspellen.

Bedankt Ran en veel succes.

Ran_bewerkt.jpg

KOEN DECRAEMER BRENGT EXTRA GESTALTE IN HET TEAM

Woensdag 22 mei 2019 

Geboren Gentenaar Koen is een aanvallende middenvelder die over komt van derde provincialer WIK Eine. Met zijn 1m95 kan hij ook in de spits of op de flank worden uitgespeeld. Hij scoorde vorig seizoen 10 doelpunten in 18 wedstrijden bij de beloften.

“ik wil graag hogerop met mijn carrière en het sportief plan dat deze club voor ogen heeft, spreekt mij aan. Ik hoop op veel speelminuten in eerste provinciale”

Vel succes.

DSC_9823.jpg

DIEU MERCI EN SALIM WILLEN ZICH BEWIJZEN

Woensdag 22 mei 2019 

DITUTALA DIEU MERCI  (rode vest)

De 28-jarige middenvelder heeft al wat gereisd in zijn voetballeven. Hij speelde vorig seizoen bij 2de klasser FK Tauras in Litouwen maar voorheen was hij ook al actief bij 2de klasser St.George’s in Malta en in Frankrijk. In ons land speelde hij bij Capellen, Turnhout en Red Star Waasland. “Litouwen was geen succes, daarom kwam ik graag terug naar België. KAVD is een mooie club met veel ambitie en een mooi project. We willen vooral beter doen dan vorig seizoen.”

 

MAMOUNI SALIM  (blauwe vest)

De beloftenvolle middenvelder is 21 jaar en speelde 16 wedstrijden vorig seizoen bij Bornem in de 3de amateurliga, waarbij hij ook nog eens 4 maal scoorde. Toch wou hij het elders proberen.

Waarom vertrekken uit 3de amateurliga ?

Ik was er 2 seizoenen actief bij de beloften, en vorig jaar dacht ik dan meer speelkansen te kunnen krijgen maar dat viel tegen. Ik miste een heel stuk van de voorbereiding door een enkelblessure en dan weet je dat het moeilijk wordt. KAVD is een ambitieuze club. Ik hoop hier mooie resultaten te halen met de ploeg.

DUO-page-002.jpg

SAM VAN RANSBEECK, CENTRALE VERDEDIGER MET SCOREND VERMOGEN

Woensdag 22 mei 2019 

Bornemnaar Sam is 23 jaar en komt over van 2de provincialer Buggenhout. De 1,83m lange centrale verdediger speelde 28 van de 30 wedstrijden en scoorde 9 ! doelpunten.  Hij was reeds actief bij SK Londerzeel, FC Mariekerke en vorig seizoen 2de provincialer Buggenhout.

 

KAV Dendermonde, een stap hogerop ?

Ik ben naar hier gekomen omdat het voor mij een stap vooruit is, in alle opzichten. Ik kom terecht in een ambitieuze club. Ik hoop op veel speelminuten, bij voorkeur centraal achteraan, maar ik kan ook op de rechtsbackpositie spelen. We moeten streven naar de linkerkolomhelft, dat zou een mooi resultaat zijn.

 

Mogen wij hopen dat je als centrale verdediger bij ons ook negen maal kunt scoren, dat zou alvast geweldig zijn. Veel succes Sam !

Sam Van Ransbeeck.jpg

MOUNIR KISSAMI MOET ONZE PLOEG ERVARING BIJBRENGEN

Woensdag 22 mei 2019 

De 34-jarige Dendermondenaar Mounir, is leerkracht op het Atheneum in Dendermonde en toch is het nu pas zijn eerste seizoen bij KAVD. Na omzwervingen in het provinciaal en nationaal voetbal bij teams als Rangers, Opstal, St.Wetteren en vorig seizoen TK Meldert, komt hij nu met al zijn ervaring onze rangen versterken. De technisch sterke verdediger was vorig seizoen goed voor drie doelpunten en miste géén enkele wedstrijd van de competitie.

 

Dan toch Dendermonde…

KAVD is een charmante club met een mooie historie. Ik heb er al vaak tegen gespeeld en altijd met veel plezier. Het stadion en de tribunes roepen nostalgie op en dan dat prachtige veld…  Het is de ideale club voor mij, in de buurt van mijn woonplaats en met mooie sportieve ambities en met een nieuwe groep. Ik hoop dat ik met mijn ervaring iets kan betekenen voor de ploeg, vanop de linksback of de flank kan ook. Ik zal tevreden zijn met een rustig seizoen en een mooi klassement en dat we veel plezier mogen hebben.

Alvast een Dendermondenaar er bij en daar zijn we blij om, veel succes !

Kissami_bewerkt.jpg

TIJD VOOR BELOFTENVOLLE DAMIR AGUSHEV OM DOOR TE BREKEN

Woensdag 22 mei 2019 

De 19-jarige Damir, geboren in Skopje (Macedonië), stond eigenlijk vorig seizoen ook al op de loonlijst van KAVD maar door omstandigheden heeft hij hier nooit gespeelt en vertrok hij naar Heikant Zele nog voor het seizoen goed en wel was gestart. De beloftenvolle flankspeler kreeg op 16-jarige leeftijd zijn eerste wedstrijdminuten in een eerste elftal bij SK Berlare, drie seizoenen terug. Daarna verhuisde hij naar TK Meldert en vorig seizoen bij Heikant Zele moest dan het jaar van de doorbraak worden maar twee langdurige blessures gooiden roet in het eten. Bij KAVD wordt het dus een belangrijk seizoen voor Damir.

 

Blik nog even terug op vorig seizoen

Vorig jaar was een blessurejaar. Ik brak tot tweemaal toe mijn sleutelbeen en speelde dus weinig. Mijn teamgenoten hielpen mij er door, de sfeer in de ploeg was geweldig en ook de band met de supporters was heel goed.

 

En nu dus KAVD

KAVD is een aangename club waar ik veel mensen reeds ken.  Ik wil er mooi voetbal laten zien, hopelijk van op mijn lievelingspositie, de flank, links of rechts, waar ik met mijn snelheid tot mijn volle recht kom.

Hopelijk mogen wij mee profiteren van een ontbolsterde Damir, succes !

Damir Agusev_bewerkt_bewerkt.jpg

IBUMBU, BELOFTE MET AMBITIES

Woensdag 22 mei 2019 

IBUMBU JONATHAN

Jonathan komt over van 2de provincialer AS Brussels City.  De in Kinshasa geboren verdediger kwam enkele wedstrijden van onze ploeg bekijken en was meteen geïnteresseerd om bij ons te komen voetballen.

"Ik wou in eerste provinciale spelen én op dat mooie veld”.

.

Ibumbu_bewerkt.jpg

ROBBE BROECKAERT HERENIGD MET TRAINER JAN STRAETMAN

Woensdag 22 mei 2019 

Rumstenaar Robbe komt over van 1e provincialer KSV Schriek waar hij als flankaanvaller 29 wedstrijden van de 30 speelde en daarin zes keer scoorde. Hij is nog steeds maar 21 jaar en zijn sterkste periode moet dus nog komen.  Broeckaert, een jeugdproduct van SK Londerzeel kwam er op zijn 17e in het eerste elftal maar het transferbeleid binnen de club deed hem verhuizen naar E.Buggenhout maar daar werd hij zelden op zijn sterkste positie uitgespeeld. Bij Schriek speelde hij dus een heel seizoen in de basis.

 

Van Schriek naar Dendermonde, dat is een heel eind…

KAVD heeft een heel tof veld om op te spelen, een tof stadion. Ik werkte al samen met trainer Jan Straetman en ik heb dan ook niet lang getwijfeld. Ik hoop op een goeie sfeer en uiteraard op sportief goede resultaten.

Dat hopen wij ook Robbe, veel succes !

RB_bewerkt_bewerkt.jpg

PIET VAN DAMME WIL OOK SCOREN IN EERSTE PROVINCIALE

Woensdag 22 mei 2019 

Piet, geboren in Aalst, is 29 jaar en komt over van 2e provincialer E.Buggenhout. Hij is één van onze drie nieuwe spitsen voor komend seizoen. Hij heeft al 10 jaar provinciaal voetbal op de teller bij E.Mazenzele, Rangers Opdorp, KSK Lebbeke en vorig seizoen E.Buggenhout.

 

Hoe was je seizoen vorig jaar ?

Persoonlijk niet slecht. Ik maakte 14 doelpunten, bijna de helft van het totaal van onze ploeg, dus… maar als team was het vaak net niet goed genoeg, jammer.

 

Waarom koos je voor KAVD ?

Er was interesse voor mij en ik wou het zeker ook eens in 1e provinciale proberen. KAVD is een traditieclub met een geweldig leuk stadion. Ik heb veel goesting om er aan te beginnen en hoop er hier ook  15 te maken dit seizoen.

Wij hopen met jou dat de aanpassing in eerste provinciale vlot verloopt en dat de doelpunten snel volgen.  Succes !

Piet Van Damme_bewerkt.jpg

MOTOVO, ANGOLOV EN GEORGIEV, KOMEN OVER VAN EENDRACHT ZELE 

Woensdag 22 mei 2019 

Deze drie jongeren komen onze beloftenkern versterken.

MOTOVO KELEWE DANIEL

Deze 19-jarige belofte is een verdediger die in de jeugd nog actief was bij KAVD en hij wil nu bij ons zijn kans wagen.

MUSTAFA ANGELOV (foto)

Angelov is pas 18 jaar en kan op de hele rechterflank uit de voeten.

"KAVD lijkt mij een toffe ploeg om voor te spelen en ik wil hier proberen in het eerste elftal te geraken."

GEORGIEV MILEN

Milen is een is 21 jaar en de flankaanvaller hoopt bij ons door te breken.

"Spelers vertelden me dat de sfeer hier goed is en dat veld is perfect om op te voetballen". Vorig seizoen scoorde hij 5 maal.

Mustafa Angelov_bewerkt.png

DAVY CLAESSENS BRENGT EEN PAK ERVARING UIT NATIONAAL VOETBAL MEE

Woensdag 22 mei 2019

Velen onder ons zullen het niet weten maar KAVD leverde ook al eersteklassers af in het verleden. Davy Claessens is een geboren en getogen Dendermondenaar. Tot zijn 12 jaar speelde hij in de jeugd van KAVD toen hij opgemerkt werd door toenmalig eersteklasser Eendracht Aalst. De enorm ervaren flankspeler heeft met zijn 37 jaar intussen alle nationale reeksen doorlopen. In 2002 debuteerde hij bij Aalst op 18-jarige leeftijd in eerste klasse in de competitiewedstrijd op Anderlecht. Hij was zelfs één  seizoen prof in Nederland bij eersteklasser RKC Waalwijk. Later speelde hij ook nog voor St.Wetteren, VW Hamme, Rapide Lebbeke, HO Wolvertem-Merchtem, en vorig seizoen 1e provincialer FC Mariekerke.

 

Hoe was je seizoen vorig jaar ?

Het was een iets moeilijker seizoen dan het jaar er voor toen ik medetopschutter werd met 10 doelpunten en 9 assists. Dit jaar kwam ik iets later in vorm, met 10 assists en 3 doelpunten moet ik tevreden zijn want het was een zeer moeilijk seizoen voor de ploeg.

 

Terug naar waar het allemaal begon dus ?

Op 8-jarige leeftijd begon ik hier met voetballen. Als ik hier in dat stadion kom overvalt me de nostalgie, de herinneringen van vroeger. KAVD is een traditieclub, met een verleden in het nationale voetbal en met mooie clubkleuren ook. Ik ben zeer blij dat ik op het einde van mijn carrière de kans krijg om nog eens terug te keren als speler, dat heb ik altijd gewenst.

 

KAVD rekent op uw ervaring om de ploeg en de jonge spelers op sleeptouw te nemen.

Als ik blessurevrij blijf en we een rustig seizoen kunnen draaien in de linkerkolomhelft van het klassement, met assists en doelpunten, zal mijn seizoen geslaagd zijn.

Bedankt Davy en veel succes volgend seizoen bij KAVD !

BLIJF ONS VOLGEN IN DE VAKANTIEPERIODE,

OOK OP SOCIAL MEDIA.

Davy Claessens_bewerkt.jpg

ASANTE, BENNOUR EN YOSIFOV, DRIE TWINTIGERS

Woensdag 22 mei 2019 

Deze drie jongeren komen onze beloftenkern versterken.

ASANTE EDDY MURPHY (foto)

De 20-jarige belofte met de onwaarschijnlijke voornaam, komt van derde provincialer VC Zwijnaarde. De in Ghana geboren middenvelder is ambitieus en wil zijn kans wagen bij KAVD.

BENNOUR ANIS

Anis is 20 jaar en één van de vele nieuwe beloften voor komend seizoen. Hij komt over van tweede provincialer KSK Lovendegem. Hij had al veel over KAVD gehoord van zijn vrienden hier en de aanvallende middenvelder wil hier zijn carrière terug lanceren na een lange blessureperiode vorig seizoen.

 

YOSIFOV MARIO

Mario is 20 jaar en komt over van tweede provincialer St.Amandsberg

DSC_9825bis_bewerkt.jpg

NIEUWE SPELERSKERN 2019-2020

Dinsdag 21 mei 2019 

Na het zwakke seizoen 2018-2019, was er binnen onze spelerskern zeer grote nood aan vernieuwing. Veel spelers werden dan ook vervangen én we kozen ook voor een volledig nieuwe sportieve staf. Het op rust gaan van sportief verantwoordelijke Theo Moriaux was ook de aanleiding tot de vernieuwing en hervorming van onze sportieve cel. KAVD kiest ook resoluut voor een andere aanpak en wil terug meer Dendermondse verankering in onze ploeg, te beginnen met onze trainer, Jan Straetman, ex(jeugd)-speler en Dendermondenaar in hart en nieren. Dat project zal enkele seizoenen vergen maar we gaan er voor. Sportief manager Peter Eliano en zijn team hebben er drukke maanden opzitten. Maar liefst 25 nieuwe spelers werden aangetrokken voor de A-kern en het nieuw beloftenteam, tot nu toe. 7 anciens van vorig seizoen bleven bij KAVD. Onze spelerskern bestaat uit spelers en beloften komende van 3de provinciale tot 2de amateurliga. Alle posities zijn dubbel bezet en meerdere spelers zijn inzetbaar op verschillende posities. Met drie nieuwe aanvallers, elk goed voor minimaal 12 competitiedoelpunten en twee zeer ervaren spelers extra, hopen wij gewapend te zijn om een rustig seizoen door te maken.

BLIJF ONS VOLGEN IN DE VAKANTIEPERIODE,

OOK OP SOCIAL MEDIA.

Logo nieuwe spelerskern website bericht-

KAVD START VOLGEND SEIZOEN MET VERNIEUWD TWEEDE ELFTAL

Dinsdag 21 mei  2019  

KAVD heeft zijn beloftenkern zo goed als rond voor komend seizoen,

toch zijn bijkomende geïnteresseerde spelers nog steeds welkom.

Spelers die buiten onze scoop vallen en toch interesse hebben om bij ons te komen voetballen kunnen nog steeds contact opnemen met dhr. André Heyman, lid van de sportieve staf, op het gsm-nr 0486 20 87 01.

Trainerspost voor beloften A nog steeds open.

Ook onze trainersstaf voor A-kern en beloften B is rond,

maar er is nog één vacature voor een trainer beloften A.

Voor alle info, neem vrijblijvend contact op met dhr. André Heyman, lid van de sportieve staf, op het gsm-nr 0486 20 87 01 of met sportief manager Peter Eliano op het gsm-nr 0497 04 70 57

DSC_2940.JPG

NIEUWE WEBSITE

Dinsdag 21 mei 2019 

Met veel genoegen presenteren wij u onze nieuwe officiële clubwebsite. De vorige  ging in 2015 online en zat aan zijn plafond qua mogelijkheden. De nieuwe website is meteen de start van een hele reeks vernieuwingen binnen onze club, maar daar leest u alles over in de andere artikels.

Deze website is gebruiksvriendelijker maar vooral aangenaam om te lezen, met zijn verfrissende look en de witte achtergrond. Op de homepagina vindt u al het nieuws in een notedop en indien u er meer wenst over te lezen gaat u naar de betreffende pagina. De wedstrijdverslagen worden nu gebundeld in de wedstrijdenpagina en er komen ook meer interviews rond onze ploeg die u kan lezen hier op de nieuwspagina. Zowat alle pagina's steken in een compleet nieuw jasje van wedstrijdenpagina, over ploegenpagina tot nieuwspagina. Ontdek ze één voor één via de knoppenbalk bovenaan de website.

Verder is er een nieuwe rubriek "in de sofa" waarbij we regelmatig een babbel gaan hebben met een persoon die een link heeft met den avdée. Onze voorzitter mag de spits af bijten. Deze pagina is te bereiken via de rubriekaankondiging op de homepagina.

BLIJF ONS VOLGEN IN DE VAKANTIEPERIODE,

OOK OP SOCIAL MEDIA.

Logo nieuwe website bericht-page-001_bew
 
 

Ros Beiaardstadion - Bakkerstraat 47 te 9200 Dendermonde

© 2018 by Patrick De Kinder - webmaster www.kavd.be                                                        contact us

GDPR

volg ons

Trainingscomplex - Oud Kerkhofstraat te 9200 Dendermonde