NIEUWS

scroll naar omlaag voor meer nieuws

HUISORKEST VAN DEN AVD WORDT "KONINKLIJK"

donderdag 25 februari 2021

"TSING BOEM" MAAKTE DEEL UIT VAN EEN GEWELDIGE PERIODE

Het Klein Muziekske bestaat 50 jaar en dit jubileum wordt gevierd.

In navolging van ons eerste huisorkest uit 1930 olv Gustje Mestdag, werd Tsing Boem in 1971 opgestart als het alomgekende nieuwe huisorkest van den avd. Het initiatief kwam van de supportersclub Dender en Schelde van café Antiekens op 't Vestje. Een huisorkest die een voetbalteam volgde was vrij uniek in die tijd, evenals de ambiance en de massa supporters die ze wekelijks op de been brachten. Het succes was dermate groot en gekend bij alle clubs dat ze later ook nog door andere ploegen gevraagd werden.

De bezetting van het orkest rond Patrick Meulebroek en de gebroeders Van Damme, evolueerde met de jaren naar een muziekfanfare die kon ingehuurd worden bij elke gelegenheid. Het orkest kreeg de naam 't Klein Muziekske.

 

In 2019 had Patrick De Kinder voor KAVD nog een prachtig interview met Patrick Meulebroek over de beleving op den avd. Hij is het énige nog in leven zijnde stichtend lid van "Tsing Boem". U leest het hier.

 

Het persartikel over het jubileum dat deze week verscheen in Editie Dendermonde leest u hier.

IMG_9586.JPG

UPDATE FUSIE

vrijdag 29 januari 2021

Beste leden, spelers en technische staf, supporters, sponsors en symphatisanten,

Voetbal Vlaanderen heeft de voetbalcompetitie ’20-’21 definitief stop gezet. De Covid-19 pandemie raast onverminderd verder en deze beslissing was dan ook onvermijdelijk.

 
We focussen ons nu voor de volle 100% op de fusie met KV St.Gillis.

De nieuwe clubnaam wordt KAV DENDERMONDE SINT-GILLIS (KAVDSG) met stamnummer 57. Dit is pas officieel na goedkeuring van ons dossier bij de voetbalbond. We blijven in het Ros Beiaardstadion, al zeker voor de komende vijf jaar. 


Hans Canipel wordt T1 van de fusieclub. Onze spelerskern voor volgend seizoen is reeds voor een groot stuk gevormd. Die zal bestaan uit spelers van beide clubs aangevuld met enkele nieuwelingen. We zullen aantreden met meerdere beloftenteams en daarvoor zoeken we nog spelers. Nieuws over de jeugdteams en het damesteam volgt later.


KAV Dendermonde dankt langs deze weg nogmaals zijn afscheidnemende trainers, Jan Straetman en Bart Verhulst, voor alles wat ze voor onze club hebben gepresteerd, sportief én extra-sportief, gedurende twee en een half seizoen. Wij wensen hen nog veel succes in hun verdere voetballoopbaan.

 

Beloftenspelers die interesse hebben kunnen zich informeren of melden via info@kavd.be of info@kvstgillis.be

Website logo fusie KAVD-KVSG.png

NIEUWJAARSBOODSCHAP

donderdag 31 december 2020

Naar een beter 2021

Beste leden, medewerkers, supporters, sponsors en sympathisanten

Iedereen heeft een bijzonder moeilijk jaar doorgemaakt. Een jaar van veel angst, onzekerheid en stress. Maar het leven gaat verder zoals steeds en hoop en goede moed moet ons naar een beter jaar 2021 leiden.


Als voetbalclub hebben wij al het mogelijke gedaan om 2020 met zo weinig mogelijk kleerscheuren door te komen en dat bleek ontzettend moeilijk of wat had u gedacht. We hebben ook een aantal online-acties opgezet ten voordele van onze clubkas en we hebben onze sponsors al maanden extra in beeld gebracht via onze website en social mediakanalen.


De grote onzekerheid wat betreft het al dan niet verder zetten van de voetbalcompetitie, weegt énorm op de dagelijkse werking van de club, maar we zijn daar afhankelijk van de voetbalbond. 


Intussen heeft KAVD hard gewerkt aan de toekomst van de club. De fusieplannen met KV St.Gillis zitten in een vergevorderd stadium en als alles loopt zoals voorzien is de fusieclub een feit bij aanvang van het volgende seizoen 2021-2022 en dit in het Ros Beiaardstadion, met het stamnummer 57. U leest het allemaal wanneer er meer concreet nieuws is.


Aan al onze leden, medewerkers, supporters, sponsors en sympathisanten zeggen wij een welgemeende dank u wel voor alle steun en hopelijk blijven jullie ook betrokken bij de club in 2021. Maar blijf vooreerst vooral goed zorgen voor u zelf en blijf gezond !

Het bestuur van KAV Dendermonde, Dendermonde, 31 december 2020.

Wensen%20website2_edited.jpg

PERSARTIKEL ROS BEIAARDSTADION

donderdag 19 november 2020

Ros Beiaardstadion in the picture

Ons stadion werd opgenomen in een boek van 10 nostalgische voetbalstadions in België.

Het Laatste Nieuws

Deze krant heeft hier een mooi artikel aan gewijd,

met veel foto's erbovenop.

Voor digitale abonnees van de krant, lees het artikel hier.

U kan het artikel ook lezen hier, op onze website.

Persartikel RBS nieuwspag ws.png

ALTERNATIEVE ACTIES VOOR BROODNODIGE INKOMSTEN

vrijdag 11 september 2020

Moeilijke tijden voor verenigingen

Supporters, het hoeft niet gezegd dat het voor vele verenigingen zeer moeilijke tijden zijn om aan de broodnodige inkomsten te geraken. Sinds maart kon er niets meer georganiseerd worden en ook nu beleven we nog steeds zeer onzekere tijden waarin door de Covid proof maatregelen slechts een minimum van de voorziene inkomsten wordt geïnd. Wij hopen u met deze acties iets te kunnen aanbieden waarbij u niet alleen onze club steunt maar waar uzelf ook iets aan heeft. U helpt hiermee KAVD over deze zeer moeilijke periode heen en geloof ons dat is echt heel hard nodig.

Nieuwe acties

SEIZOENSTOMBOLA

* loopt het hele seizoen

* trekking op 18 april 2021

* 1e prijs : drie dagen Parijs voor twee personen

* prijs per lot is 2 euro

* te koop in de kantine, Socio Club 57, café 't Nieuw Buffet, het bestuur

alle info hier

Acties seizoensstart.png

EERSTE TRAINING

zondag 26 juli 2020

Vorige donderdag gingen wij definitief van start met de groepsvoorbereiding op het nieuwe seizoen. Zowel de A- als beloftenkern waren bijna volledig aanwezig.

Covid-proof-trainingen organiseren is tegenwoordig het nieuwe normaal. Temperatuurmeting bij aankomst, handen en materiaal regelmatig ontsmetten, mondmaskers vóór en nà de training, gesloten kleedkamers én eigen drinkbussen gebruiken ... het was er allemaal bij. De eerste training was een zachte aanloop naar het serieuzere werk later. Er werd vooral losgelopen en er waren enkele oefenvormen met bal aan de voet. Tot slot was er nog een korte wedstrijdvorm op balbezit met lage intensiteit.

Het is nu afwachten van week tot week hoe dit allemaal evolueert. Twee tot driemaal per week spelen en trainen met een groep van een 40-tal spelers en technische staf zónder testmogelijkheden is als het ware een loterij. Hopelijk blijft iedereen gespaard van het virus.

DSC_7825.jpg

ROS BEIAARD CUP - NIEUW INITIATIEF 

woensdag 15 juli 2020

Na het rugby, het turnen en een jeugdvoetbaltornooi is er in Dendermonde nu ook een Ros Beiaard Cup voor de A-teams en damesteams van de Dendermondse voetbalclubs. Het nieuwe initiatief wordt ondersteund door de stad en zal jaarlijks doorgaan beurtelings bij een andere club.

Het ééndagstornooi zal van start gaan bij Juventus Schoonaarde. De wedstrijden duren 2x20 minuten en vangen aan om 10u. De finale is om 15u30.

Nemen deel : Juventus Schoonaarde, KAVD, KV St.Gillis, SK Oudegem en SK Grembergen. 

Meer info over onze wedstrijden op onze wedstrijdpagina.

Ros%252520Beiaard%252520Cup%252520logo%2

DEFINITIEVE REEKSINDELING 1STE PROVINCIALE 2020-2021

zondag 28 juni 2020

De kogel is door de kerk wat betreft de reeksindelingen in het amateur- en provinciaal (jeugd-dames)voetbal. De Voetbalbond heeft de definitieve samenstelling bekend gemaakt.

De nieuwe reeksindelingen, die rekening houden met stijgers en dalers, nieuwe ploegen, ploegen die een andere niveaucode kregen,… zijn opgemaakt. Ze werden aan de clubs voorgelegd om een ​​voorstel in te dienen tot wijziging. Nadien werden de reeksen definitief vastgelegd. Voor Eerste Provinciale Oost-Vlaanderen werd de voorlopige reeksindeling bevestigd.

Via de link vinden jullie een overzicht van alle reeksen in Vlaanderen. REEKSINDELINGEN

 

Reeksindeling Eerste Provinciale Oost-Vlaanderen :

SK Berlare, Eendracht Zele, KAV Dendermonde, Eendracht Elene-Grotenberge, KVV Vlaamse Ardennen, KV Eendracht Aalter, KFC HO Kalken, SK Denderhoutem, Jong Zulte, KSCE Mariakerke, FC Sint-Matens-Latem, KVE Drongen, SK Munkzwalm, SK Grembergen, FC Sint-Joris Sleidinge, SKL Doorslaar

Adressen Eerste provinciale Oost Vl 20-2

KAV DENDERMONDE BEREIDT EEN FUSIE VOOR MET KV SINT-GILLIS

maandag 22 juni 2020

Intentieverklaring

Op zondag 21 juni 2020 hebben de leden van de vzw KAV Dendermonde kennis genomen van en goedkeuring verleend aan de fusieplannen. 17 jaar na de laatste fusie van twee Dendermondse voetbalploegen is er dus een volgende op komst. KAVD gaat voor een tweede fusie in zijn 108-jarig bestaan nadat Racing Club en Sporting Club Dendermonde in 1912 fusioneerden tot KAVD. 

Beide clubs zijn al enkele maanden aan het overleggen en over een aantal belangrijke items zoals speelinfrastructuur, stamnummer en clubkleuren is er reeds een akkoord bereikt. Ook over de langetermijn is er eensgezindheid. Er werd een gezamelijke intentieverklaring ingediend bij het stadsbestuur met de nadrukkelijke wens tot ondersteuning van dit project.

Timing

Indien voor beide clubs aan alle voorwaarden zijn voldaan zou een fusie er kunnen komen vanaf het seizoen 2021-2022. 

Een eerste stap

Na jaren van onderlinge burenduels op alle niveau's tussen de Dendermondse voetbalclubs mogen wij hopen dat dit een eerste, gefaseerde, voorzichtige stap is naar een, wie weet, op termijn, grote Dendermondse club waar de stad en alle voetbalsupporters kan achter staan.

Website logo fusie KAVD-KVSG.png

TRANSFEROVERZICHT SEIZOEN 2020-2021

vrijdag 19 juni 2020

Heel wat nieuwe gezichten dit seizoen voor onze A-kern.

Wij lijsten ze even voor u op.

Mogelijks komt er hier of daar nog iemand bij.

Doelmannen

PIRON / 19 / Jong Lede / 3e amateur

VANDENBOSSCHE / 21 / Eendracht Aalst / 2e amateur

Verdedigers

FOLEY / 25 / Eendracht Moortsele / 3e prov.

MOUCHEUX / 25 / Asse-Zellik / 2e prov.

MOYSON / 27 / Eendr.Mazenzele-Opwijk / 4e prov.

NAHOUNOU / 22 / Walhain / 3e amateur

MAPALA BONGOLE / 31 / US Feulen Luxemburg / divisie 2 (3e amateur)

EHAWA NGANDA ADRIANHO / 24 / RFC DE Gilly / 1e prov. Henegouwen

Middenvelders

KOHO / 20 / RFC Antwerp / beloften

VAN DROOGENBROECK / 20 / K.V.C. Wingene / 3e amateur

MORAKA / 31 / K.F.C. Sparta Petegem / 2e amateur

Aanvallers

BONSU / 23 / K. Sint-job F.C. / 2e prov.

DAHI / 29 / S.V. Eendracht Bazel / 2e prov.

NKULU AMISI / 26 / V.C.Bertem-Leefdaal / 1e prov.

DRIOUCH / 23 / Voorde-Appelterre / 1e prov.

MACHARIS / 29 / Kruibeke / 1e prov.

Fotocollage nieuwe spelers KAVD 2020-202

HUGO DE LOOSE OVERLEDEN

Maandag 5 mei 2020

KAV Dendermonde meldt u het droevige nieuws dat oud-speler Hugo De Loose vorige zaterdag op 76-jarige leeftijd is overleden. Tot enkele weken terug was er niets aan de hand tot dat ook hij besmet werd door Covid-19 en hij heeft het niet gehaald. Hij zou volgende maand 77 jaar worden. Het is de tweede klap voor de familie nadat in maart ook al zijn broer Marcel, ook supporter van den avdé, was overleden.


Hugo De Loose was een jeugdspeler uit onze talentrijke jeugdlichtingen begin jaren ’60. Hij kwam op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal in bevordering in 1961. Hugo speelde 11 seizoenen voor KAVD waarin hij één maal degradeerde naar 1e provinciale en één maal terug promoveerde naar bevordering. Hij maakte deel uit van de gouden Dendermondse generatie met o.a. Jacobs, Sterck , Pieters, Cleemput en de gebroeders Heuvinck. Later kwamen daar o.a. nog Van den Dungen, Heyman en Van der Veken bij. In zijn laatste seizoen in 1972-1973, speelde hij nog met Verhelst, de Choe en Temmerman. U herkent Hugo op de ploegfoto als 2de van links bovenaan.


De verdediger was in Dendermonde ook gekend als leraar op het Atheneum in Dendermonde. Hugo woonde jaren op de Zeelsebaan in Grembergen en was vorig jaar pas verhuisd naar de binnenstad.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Hugo.

rouwprent

Hugo De Loose.png

STAAF STERCK OVERLEDEN

Vrijdag 17 april 2020

KAVD meldt u het overlijden van de heer Gustaaf Sterck, oud-speler en supporter van KAV Dendermonde. 

 

Op amper drie weken tijd moet KAVD u het tweede verlies melden van één van haar oud-leden. Ook Staaf werd slachtoffer van het Corona Covid19-virus. Hij is gisteren overleden in het AZ Sint-Blasius. Staaf was 80 jaar.

Dendermondenaar Staaf Sterck kwam op 20-jarige leeftijd in 1960 in ons eerste elftal in 4e nationale. Hij zou er 6 jaar spelen en overbrugde twee generaties. In zijn beginjaren speelde hij in de ploeg van o.a. Ruysseveldt, Weymans, Pauwels en Burghgrave. Daarna kwam hij terecht in een nieuwe lichting uit de jeugd van KAVD met Heyman, Jacobs, Cleemput, Van Damme, en Van den Dungen. De middenvelder was klein van gestalte wat hem de bijnaam "Duimken" opleverde maar hij was fysiek sterk in de duels. De familie Sterck was een gekende familie in Dendermonde en Staaf had zelfs een eigen supportersclub "De Staaf Sterck-vrienden". Tot op vandaag kwam Staaf met zijn fiets, van in het centrum waar hij woonde, supporteren bij thuiswedstrijden en ook op verplaatsing.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Staaf.

rouwprent

Staaf Sterck 3.png

EDDY DE MEESTER OVERLEDEN

Vrijdag 27 maart 2020

KAVD meldt u het overlijden van de heer Eddy De Meester, voormalig bestuurder van KAV Dendermonde. 

 

De hele club is geschokt door het plotse overlijden van Eddy. Enkele dagen geleden werd hij opgenomen in het ziekenhuis met symptomen van het Corona Covid19-virus. Het was meteen duidelijk dat het om zeer ernstige klachten ging en daar is hij vandaag aan bezweken. Eddy was 64 jaar.

Eddy heeft enorme verdiensten bij onze club, en niet in het minst bij onze vroegere jeugdwerking, later binnen de raad van bestuur.

De hele KAVD-familie spreekt via deze weg zijn medeleven uit

aan de familie van Eddy.

ROUWBRIEF

Eddy.png

KBVB BEËINDIGT ALLE AMATEUR-COMPETITIES VOOR DIT SEIZOEN

vrijdag 27 maart 2020

BERICHT VAN DE KBVB

De voetbalbond heeft beslist om alle amateur-competities te stoppen met onmiddellijke ingang. De stand in de rangschikking op 12 maart 2020 geldt als eindklassement. Er worden evenmin nog eindrondes gespeeld voor het aanduiden van bijkomende stijgers en dalers. U leest het in het officieel bericht hieronder.

officieel bericht        website kbvb-corona

KAVD

KAVD eindigt zo op een mooie 6de plaats en Voorde-Appelterre is nipt kampioen. Het is nog niet duidelijk wie de bijkomende stijgers en eventueel dalers zullen zijn. In 2de provinciale C is SK Grembergen de kampioen. Zij spelen dus al zeker volgend seizoen in onze reeks in 1ste provinciale.

Proficiat SK Grembergen !

In 2de provinciale A is Drongen de kampioen, zij keren al na één seizoen terug naar 1ste en in 2de B is Munkzwalm de overduidelijke kampioen.

Bericht KBVB afgelasting tot 31 maart 20

STEAKFESTIJN KAVD IN WEEKEND LAATSTE THUISWEDSTRIJD

woensdag 26 februari 2020

Kom naar ons steakfestijn in het weekend van 18-19 april. Wanneer u op zondag komt kan u ook nog achteraf de laatste thuiswedstrijd van de competitie bekijken tegen Jong Zulte.

Er is een alternatief menu, ook voor de kids.

U dient wel vooraf in te schrijven en aan te geven op welke dag u komt !

Er is dan géén socio-lunch !

Voor meer info klik hier of op de foto-affiche

 

Steakfestijn affiche-page-001.jpg

RETRO KAVD 1935 - RSC ANDERLECHT KAMPIOEN

vrijdag 14 februari 2020

Vorige week maandag was het exact 85 jaar geleden dat Sporting Anderlecht kampioen werd op het veld van KAV Dendermonde. Op 3 februari 1935 kwam leider Anderlecht winnen in de Bakkerstraat met 1-3. Rond deze beladen topwedstrijd in de Eerste Afdeling B doen vele verhalen de ronde. Ter gelegenheid van deze verjaardag schenken we hier nog eens extra aandacht aan met verhalen, foto's en krante-artikels in een mooie retropagina.  

 

RSC Anderlecht kampioen op het veld van KAV Dendermonde

KAVD collage retro 1935 website.png

JAARLIJKSE KAVD-KWIS OP VRIJDAG 17 APRIL

Zaterdag 11 januari 2020

Vrijdag 17 april om 19.30u

is er onze jaarlijkse kwis met kwismaster Fredje Delandtsheer.

Iedereen is welkom op deze leuke en gezellige avond in de kantine van het Ros Beiaardstadion.

Inschrijven kan via alfred.delandtsheer@skynet.be - 0477 66 33 57

Deelnameprijs : 12 euro/ploeg van 4 spelers

kwis 2020 website.png

NIEUWJAARSRECEPTIE SUPPORTERSCLUB HAND IN HAND

Zaterdag 11 januari 2020

Zondag 26 januari vanaf 18u

is er de traditionele nieuwjaarsreceptie van onze supportersclub voor

al haar leden, de spelers en technische staf.

Om praktische redenen is dat steeds na een uitmatch,

dit jaar na de match bij VK Adegem.

Place to be is het supporterslokaal 't Nieuw Buffet op het Statieplein te Dendermonde.

Logo Hand in Hand 2.png

INTERVIEW MET DAVY CLAESSENS

Maandag 19 november 2019

Dag Davy, vorig weekend wonnen we met 0-3 bij SK Berlare. Daarmee stopten wij een reeks van vier opeenvolgende nederlagen. Dat moet toch een opluchting geweest zijn ? Inderdaad een enorme opluchting. Gezien we de vorige wedstrijden toch meer verdienden, was het belangrijk opnieuw een stap in de goeie richting te zetten om geen twijfel en onrust in de hoofdjes te krijgen.

 

In de vorige wedstrijden verloren we telkens met slechts één doelpunt verschil. Het kwaliteitsverschil met die teams was meestal miniem en vaak hing het dus af van individuele fouten. Hoe gaan jullie daar mee om binnen de groep ? We voelden wel aan dat het verschil in de details zat en we zoals gezegd meer verdienden. Een beetje pech en minder efficiëntie bij de afwerking deden ons de das om. We bleven dan ook geloven in onszelf en waren ervan overtuigd dat er snel een kantelmoment zou komen. Gelukkig dit weekend al.

 

We staan nu zevende met zes overwinningen. Staan we op onze waarde gerangschikt ? Op welke plaats moeten we proberen te mikken dit seizoen, afgaande op de tegenstanders die we nu al bekampt hebben ? Ik denk dat we zeker tevreden kunnen zijn als we deze 7e plaats kunnen aanhouden. We moeten leren uit de heenronde en als we in de terugronde tegen de top 5 wel eens punten kunnen pakken, zit er misschien nog een plaatsje hoger in.

 

 

Bedankt Davy !

INTERVIEW.png

WILLY KABERA GETUIGT IN VRT-PROGRAMMA TERZAKE

Woensdag 13 november 2019

De VRT was vorige zondag te gast in het Ros Beiaardstadion om een reportage te draaien rond KAVD-speler Willy Kabera. Zij volgden Willy tijdens zijn wedstrijd tegen HO Kalken. Thema van de reportage was het aanhoudend rascisme in het voetbal, zowel op het hoogste als op lager niveau. Jammer genoeg moesten we ook in deze wedstrijd vaststellen dat dit niet uit de lucht is gegrepen. Een speler van Kalken wiens naam we niet hoeven te noemen omdat iedereen het wel zelf kan vaststellen in het programma over wie het gaat, ging verbaal stevig uit de bocht. Maar Willy gaat daar fantastisch mee om en is op dat vlak een voorbeeld voor iedereen. Ook onze trainer Jan Straetman en speler Bright Junior Etuwe komen in de reportage aan het woord. Willy Kabera was reeds eerder te gast in duidingsprogramma's rond dit thema en speelt hierdoor zeker een voortrekkersrol. Respect Willy, keep going !

Als club roepen wij ook onze eigen supporters op om respect te tonen voor elke speler uiteraard, ongeacht zijn afkomst.

kijk hier naar de reportage

Terzake uitzending.png

KAVD NU OOK OP LINKEDIN-PLATFORM

Donderdag 24 oktober 2019

KAVD plaatst nu ook vacatures en commerciële acties op het professioneel platform Linkedin. Momenteel zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker en een kledijverantwoordelijke.

Klik hier om ons te bezoeken op Linkedin.

U vindt ook de link via de Linkedinknop "IN" onderaan elke websitepagina of in de hoofdbalk van de homepagina.

Bij interesse, informeer volledig vrijblijvend via dhr. Patrick Arbyn - 0499 86 68 75 - patrick.arbyn@telenet.be - info@kavd.be

Volg ons via www.kavd.be / facebook / twitter / instagram

Linkedin-page-001.jpg

INTERESSANTE RECLAMERUIMTE VOOR UW BEDRIJF, FIRMA OF HANDELSZAAK

Maandag 21 oktober 2019

Huur reclameruimte bij KAVD. KAV Dendermonde biedt u de mogelijkheid om de visibiliteit van uw bedrijf, firma of handelszaak sterk te vergroten. Wij bieden reclameruimte aan langs het Grootzand te Grembergen tot 30m2, een gigantische  oppervlakte waarmee u zeker het verschil maakt ! Deze eye-catcher wordt onvermijdelijk bekeken door 100.000 voertuigen die daar maandelijks passeren ! KAVD kan uw commerciële partner zijn bij het in de picture brengen van uw zaak. Afhankelijk van het sponsorpakket, zijn er ook nog bijkomende mogelijkheden om reclame te maken in en rond het stadion, via onze website en social mediakanalen, en tijdens wedstrijden en evenementen.

Bij interesse, informeer volledig vrijblijvend via dhr. Patrick Arbyn - 0499 86 68 75 - patrick.arbyn@telenet.be - info@kavd.be

Volg ons via www.kavd.be / facebook / twitter / instagram

Reclame Grootzand-page-001_edited.jpg

MOSSELFESTIJN OP ZAT./ZONDAG 5-6 OKTOBER 2019

Maandag 9 september 2019

Jaarlijks mosselfestijn in het Ros Beiaardstadion op

zaterdag 5 oktober 2019 van 18u - 21u

zondag 6 oktober 2019 van 11.30u - 14u

Mosselen natuur : 20 euro

Vol-au-vent : 15 euro

Kaarten kunnen bekomen worden :

* bij de bestuursleden  (klik bestuur)

* via 0497 64 60 74    (Iris Penninger)

* via inschrijfformulier - afrekenen ter plaatse (klik hier voor formulier)

mosselen frit.jpg

ONZE WERKGROEP KERKHOF VERRICHT BEREWERK !

Zaterdag 29 juni 2019

Onze medewerkers van de werkgroep kerkhof, inclusief enkele clubbestuurders, onderhouden, in opdracht van de stad, wekelijks een gedeelte van het kerkhof van Grembergen. Zij doen dat belangeloos omdat zij een hart hebben voor den avdé. Daarmee zijn zij onze grootste sponsor van de club. De meesten zijn op rust en dus al op een leeftijd waarvoor we, zeker bij deze temperaturen, nog meer respect krijgen voor hun werk.

Over dat werk verscheen vorige week een artikel in Het Laatste Nieuws, over het kerkhof in Appels, waar de verenigingen niet zo positief uitkwamen. KAVD toont dat het ook anders kan, maar vraagt wel begrip voor de moeilijke werkomstandigheden.

Supporters die ook graag een voormiddag per week willen meehelpen om de club te steunen zijn zeer welkom. Meer info bij onze verantwoordelijke Danny Van Damme - 0476 43 26 21

 

U leest hier het krante-artikel dat gisteren verscheen over onze werking in Grembergen.

media-studio.edited-file-name.png

BERICHT AAN ONZE SPONSORS

Vrijdag 22 juni 2019 

Wij voorzien een sponsoravond op zaterdag 21 september om 18.30u in de socio. Onze nieuwe voorzitter zal kennis maken met de sponsors en de nieuwe clubwerking in het kort toelichten.

Daarna kunnen zij om 20u de competitiewedstrijd tegen SK Denderhoutem volgen.

 

Onze sponsors worden nog uitgenodigd per brief.

Hou deze datum alvast vrij.

sponsors.png

NIEUWE COMPETIEFORMULE VOOR BELOFTEN A IN 1e PROVINCIALE

Woensdag 19 juni 2019 

OPNIEUW DERBY'S TEGEN SK GREMBERGEN

De Belgische Voetbalbond heeft voor dit seizoen gekozen voor een andere reeksindeling. Voorheen werkten de beloften A dezelfde competitie af als het eerste elftal én steeds in hetzelfde weekend. Vanaf dit seizoen zal de beloftenreeks bestaan uit slechts 2 regionale eerste provincialers, aangevuld met veelal teams uit tweede provinciale C en nog andere. Deze wijziging levert confrontaties op tegen SK Grembergen en KV St.Gillis. Verder werden ook E.Zele en S.Waasmunster ingedeeld in onze reeks, samen met Kruibeke, Vrasene, Heikant, Bazel, Kieldrecht, Sinaai, Doorslaar, Zaffelare, Haasdonk en YB Beveren.

Beloften A vs SK en KV.png

SHIRTSPONSOR VERCOMETAAL OPNIEUW MET TWEE TEAMS IN 1E PROVINCIALE

Zondag 2 juni 2019 

SK BERLARE PROMOVEERT OP DE VALREEP NAAR 1E PROVINCIALE  

Vandaag heeft Lochristi zich verzekerd van promotie naar derde amateurliga. Zij wonnen de finale van de interprovinciale eindronde zodat er een vijfde plaats vrijkwam in onze reeks. 

De bijkomende stijger uit tweede provinciale is de verliezende finalist van de eindronde in tweede provinciale en dat is SK Berlare. Zij keren dus na één seizoen in tweede provinciale terug naar de hoogste provinciale reeks en dat is ook goed nieuws voor KAVD want wij hebben er wederom een interessant burenduel bij.

Bovendien is het een zeer speciaal gegeven voor Hans Van Der Poorten, bedrijfsleider van Vercometaal, onze shirtsponsor. Hij is ook de shirtsponsor van SK Berlare en is er ook actief binnen de club. Het is bekend dat Hans zeer graag vertoeft in beide clubs en dus worden die wedstrijden voor hem wel zeer speciaal.

WELKOM TERUG SK BERLARE !

 

DSC_0936_bewerkt_bewerkt.jpg

NIEUWE WEBSITE

Dinsdag 21 mei 2019 

Met veel genoegen presenteren wij u onze nieuwe officiële clubwebsite. De vorige  ging in 2015 online en zat aan zijn plafond qua mogelijkheden. De nieuwe website is meteen de start van een hele reeks vernieuwingen binnen onze club, maar daar leest u alles over in de andere artikels.

Deze website is gebruiksvriendelijker maar vooral aangenaam om te lezen, met zijn verfrissende look en de witte achtergrond. Op de homepagina vindt u al het nieuws in een notedop en indien u er meer wenst over te lezen gaat u naar de betreffende pagina. De wedstrijdverslagen worden nu gebundeld in de wedstrijdenpagina en er komen ook meer interviews rond onze ploeg die u kan lezen hier op de nieuwspagina. Zowat alle pagina's steken in een compleet nieuw jasje van wedstrijdenpagina, over ploegenpagina tot nieuwspagina. Ontdek ze één voor één via de knoppenbalk bovenaan de website.

Verder is er een nieuwe rubriek "in de sofa" waarbij we regelmatig een babbel gaan hebben met een persoon die een link heeft met den avdée. Onze voorzitter mag de spits af bijten. Deze pagina is te bereiken via de rubriekaankondiging op de homepagina.

BLIJF ONS VOLGEN IN DE VAKANTIEPERIODE,

OOK OP SOCIAL MEDIA.

Logo nieuwe website bericht-page-001_bew
 
 
 
 

Ros Beiaardstadion - Bakkerstraat 47 te 9200 Dendermonde

© 2018 by Patrick De Kinder - webmaster www.kavd.be                                                        contact us

GDPR

volg ons

Trainingscomplex - Oud Kerkhofstraat te 9200 Dendermonde