WEDSTRIJD GESPEELD NA AMPER TIEN MINUTEN

Maandag 20 september 2021

Zondag 19 september

FCSJ SLEIDINGE - KAVD  3-1

Tot driemaal toe werden wij de eerste tien minuten via een identieke actie van de thuisploeg op onze linkerflank weggespeeld én tweemaal mocht Van Zele zich al omdraaien. KAVD herstelde dan het evenwicht en scoorde de aansluitingstreffer in de 22e minuut. Op een moment dat KAVD de bovenhand nam werd het dan 3-1 door een strafschop en dat was een mentale tik. De tweede helft was het op karakter met slechts één grote kans voor Lokiki en daar bleef het bij. Een aantal jongens bleven onder hun niveau in deze match en een gefrustreerde Mendoza pakte nog onnodig rood. Lichtpunten waren zeker de goede invalbeurten van Labiad en Lokiki maar ook zij konden het tij niet meer keren. De zwakke start hypothekeerde de hele wedstrijd en dat is jammer uiteraard.

ploegopstelling

Volgende wedstrijd op zondag 26/9 - 15.00u :  KAVD - E.Elene-Grotenberge

VOLGENDE WEDSTRIJD

Zondag 26 september om 15.00u

speeldag 4 : thuiswedstrijd tegen een titelkandidaat

KAVD - E.ELENE-GROTENBERGE

De bezoekers speelden vorig weekend 3-3 gelijk, thuis tegen HO Kalken, en staan met 4 punten op 9, op een zevende plaats in het klassement.

KAVD - SK BERLARE  0-0

Er was veel belangstelling voor de footlunch én deze wedstrijd. We zagen een veel beter voetballend en dominanter KAVD dan vorige week, maar scoren blijft voorlopig moeilijk waardoor we de verdiende drie punten niet konden thuis houden. Met onze snelheid op de flanken brachten we Berlare in de problemen maar in de zone van de waarheid ontbrak het ons aan trefzekerheid. Achteraan stonden we goed georganiseerd te verdedigen en gaven we vrijwel geen kansen weg. Eén keer trapten wij op de paal maar voor de rest waren er geen echt grote mogelijkheden en dat is duidelijk nog een werkpunt voor de komende weken.

Vóór de aftrap werd één minuut stilte gehouden voor het plots overlijden van de Wieter deze week.

Volgende wedstrijd op zondag 19/9 - 15.00u :  FCSJ Sleidinge - KAVD

KAVD TREKT NOODGEDWONGEN NAAR GOUVERNEUR

KAVD legt een klacht neer bij de gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen.

Het wordt daartoe quasi gedwongen omdat de stad Dendermonde na een half jaar nog steeds geen oplossing heeft aangereikt in het stadiondossier en het dossier rond het trainingscomplex.

Schepen van sport, mevrouw Lien Verwaeren, blijft maar verkondigen in de media dat KAVD niet open staat voor een gesprek terwijl dat in augustus wel degelijk heeft plaats gevonden. Alleen schoof de stad daar géén oplossing naar voor maar stuurde het een advocaat met een ontwerp van dagvaarding voor de rechtbank, waardoor het neigt naar een oplossing zoeken voor zichzelf én niet voor KAVD. De club lijdt nu al maanden schade door deze gang van zaken. Het stadsbestuur moet dringend kleur bekennen in deze dossiers.

persartikel HLN -13 september 2021

nieuwsitem TV Oost - 12 september 2021

NIEUW DIT SEIZOEN

Vrijdag 10 september 2021

Om de toegankelijkheid voor de hulpdiensten tijdens activiteiten te vrijwaren zal vanaf zondag 12 september de site van het Ros Beiaardstadion afgesloten zijn voor wildparkeerders en wagens die daar niet thuishoren. Enkel wagens voorzien van een gele parkeerkaart van de club zullen nog toegang krijgen.

Fout geparkeerde wagens riskeren een PV van de politie en kunnen worden weggesleept voor eigen rekening.

Personen die wegens hun functie of taakinvulling menen recht te hebben op een parkeerkaart kunnen daarvoor terecht op het gsmnr. 0499/86 68 75

Dank voor uw begrip.

VAARWEL WIETER, BEDANKT VOOR ALLES

Woensdag 8 september 2021

KAVD krijgt nog maar eens een klap te verwerken.

Onze terreinverzorger Luc Eeckhoudt is op 66-jarige leeftijd plots overleden.

Meer dan dertig jaar lang zorgde hij voor een perfecte grasmat.

Specialist als geen ander in zijn vak was hij daarin maniakaal.

Hij dwong veel respect af bij de spelers en KAVD is hem voor altijd dankbaar !

Aan de familie maken wij ons diepste medeleven over.

Het ga je goed Wieter !

DSC_3730 (2).JPG

ONNODIG VERLIES DOOR STRAFSCHOP

Maandag 6 september 2021

Zondag 5 september

KSK Grembergen - KAVD  1-0

Welgeteld twee grote kansen met een schot tussen de palen voor beide teams in 90'  is zeer weinig maar het leverde wel één doelpunt en dus drie punten op voor de thuisploeg. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd met vooral veel inzet en duels. Een derby én de openingswedstrijd van de competitie is altijd stressvol en dat was duidelijk te merken aan de kwaliteit van het geleverde spel. Een gelijkspel leek er aan te komen maar de scheids besliste er anders over met een betwistbare strafschop voor SKG in de 72e minuut.

Woensdag 25 augustus 2021

Vanaf 1 september verdwijnen heel wat beperkende coronamaatregelen.

In het stadion zijn er géén beperkingen meer.

In de kantine en de Socio Club 57 is er énkel nog mondmaskerplicht wanneer u zich verplaatst.

DSC_3309 (2).JPG

KAVD WINT NIPT

KAVD B - KRC Mechelen B   4-3

Oefenpartij met vooral in de tweede helft een sterker KAVD waarbij een 1-3 stand nog werd omgebogen tot 4-3

Volgende wedstrijd op zondag 29/8 - 16.00u :  KFCH Sinaai - KAVD

GOEDE WEDSTRIJD VAN KAVD

Woensdag 18 augustus 2021

FC Lebbeke - KAVD  2-0

Pittige oefenpartij met een rode kaart langs beide zijden. KAVD speelde een bevredigende wedstrijd. De thuisploeg scoorde beide doelpunten na de rust in een evenwichtige partij.

J. Schoonaarde - KAVD  1-2   /  KAVD - SK Oudegem  0-1

In beide wedstrijden traden overwegend onze beloften aan. KAVD is nog zoekende met zoveel nieuwe spelers. In beide wedstrijden kregen wij wel voldoende kansen om nog meer te scoren.

DSC_2553 (2).JPG

VERDIENSTELIJKE OEFENPARTIJ

Zaterdag 7 augustus 2021

KAVD - KV Mechelen beloften   0-2

Verdienstelijke wedstrijd van onze nieuwe ploeg waarbij de bezoekers pas afstand namen in de tweede helft. KAVD deed goed mee maar in de zone van de waarheid ontbrak het ons aan doelkansen. Mechelen strafte efficiënt enkele verdedigende foutjes af. Voor KAVD was het nog maar de derde oefenpartij.

Volgende wedstrijd op zaterdag 14/8 - 12u : Ros Beiaard Beker (Schoonaarde)

BARBECUE BIJ OEFENWEDSTRIJD VRASENE

Donderdag 8 juli 2021

Zaterdag 21 augustus om 17u kan u deelnemen aan een barbecue, vóór de oefenwedstrijd tegen Vrasene. De wedstrijd start om 19.30u

Drie stuks vlees (kip-worst-saté) + garnituur + sauzen voor slechts 18 euro !

Maandag 2 augustus 2021

KSCE Mariakerke  - KAVD   2-1  (1ste ronde Croky Cup)

60' : 1-0

62' : 1-1   UBEDA-CEJUDO

92' : 2-1

ploegopstelling en wedstrijdverloop

Volgende wedstrijd op zaterdag 7/8 - 16u : KAVD - KV Mechelen beloften

KAVD WINT 1E WEDSTRIJD VAN '21-'22

Maandag 26 juli 2021

KFCMZ Tollembeek - KAVD  0-3  (voorronde Croky Cup)

50' : 0-1   GHAILANI

60' : 0-2   DRIOUCH

84' : 0-3   KHALLOUF

Volgende wedstrijd op zondag 1/8 - 16u : KSCE Mariakerke - KAVD

KAVD NA HET AFSPRINGEN VAN DE FUSIE

Vrijdag 25 juni 2021

Na bevraging van onze vzw-leden en de achterban gaat de club (voorlopig?) alleen verder. Al weken wordt daaraan met man en macht gewerkt maar eenvoudig is dat uiteraard niet. Wij hebben nu alle steun nodig van de supporters, sponsors en sympathisanten om de toekomst van KAVD te verzekeren. Lees verder en bekijk een aantal geplande activiteiten.

PETITIE EN PROMOFILMPJE

Maandag 3 mei 2021

Alle later binnenkomende handtekeningen meegeteld zaten we aan net geen 1700 personen die door hun steun te kennen hebben gegeven dat het Ros Beiaardstadion moet behouden blijven. Iedereen van harte bedankt ! Lees verder en bekijk het promofilmpje.

TREKKING TOMBOLA PARIJS

Zondag 20 juni 2021

Door de Covid-pandemie was de trekking, voorzien na de wedstrijd tegen SK Denderhoutem niet mogelijk. De trekking werd gehouden na de medewerkersvergadering van vrijdag 11 juni 2021.  Zie  op de lijst van de winnaars of u er bij bent.

KOOP ONS BOEK

De verkoop van het stadionboek is afgerond. Het boek "stamnummer 57" is wel nog steeds te koop aan 40 euro.

RETRO MOMENT

Titelstrijd in het Ros Beiaardstadion in 4e nationale (nu 3e amateur) tussen KAVD en Willebroek, op 3 februari 1974. KAVD wint voor zesduizend toeschouwers met 3-0 na doelpunten van Fons De Bock (20'), Julien De Weirt (67') en Dre Temmerman (90'). KAVD pakte dat seizoen de titel zonder nederlaag !

Klik op het videofragment

WORD LID VAN CL57

Exclusieve lidkaart als abonnement, drankkaart, sociolunch, exclusieve KAVD-pin en sleutelhanger, naambord in de Socio Club 57, lidmaatschap vzw KAVD.

KOM ER BIJ !

Onze bestaande leden van vorig seizoen hun lidmaatschap wordt kosteloos verlengd voor dit seizoen !

In de sofa .jpg

IN DE SOFA

Eerste reeks van interviews met allemaal Dendermondse figuren die op de ene of de andere manier een link hebben met KAV Dendermonde. U leest het in onze rubriek "In de sofa".

SLEIDINGE - KAVD  3-1    //     VOLGENDE WEDSTRIJD KAVD - GROTENBERGE    //    FOOTLUNCH KAVD - HO KALKEN

CONTACT US

wedstrijden  1e ploeg en beloften A - Ros Beiaardstadion - Bakkerstraat 47 te 9200 Grembergen Dendermonde