top of page

EVENEMENTEN

KAVD LEGENDS DAY

ZATERDAG 20 JUNI 2015

SCHALKE AUF TOURNEE

VRIJDAG 7 APRIL 2017

Het grote réunie-event KAVD Legends day van zaterdag 20 juni 2015 was een groot succes . De belangstelling was énorm en de organisatie was top. Het werd een dag vol nostalgie waarin het roemrijke historische verleden van den AVDéé centraal stond.
 
Beste spelers, trainers, delegés en supporters ... sympathisanten ...
 
De Legends day was een dag om nooit meer te vergeten, de zoveelste in de roemrijke geschiedenis van de club. Traditie en nostalgie liepen als een rode draad door deze dag, maar ook emotie en ontroering waren constant aanwezig. Wij zijn zéér blij ... dat we zóveel mensen een fantastische dag hebben bezorgd waar men nog járen later zal over spreken. We zijn ook gelukkig ... omdat we bewezen hebben dat den AVDéé leeft en blijft leven in de harten van vélé mensen. We zijn ook zeer fier ... deel uit te maken van deze geweldige club.
Eens AVDéé, altijd AVDéé !
KAVD had de eer om als eerste club in België FC Schalke 04 te mogen ontvangen. Het unieke en speciale voetbalkamp werd een schot in de roos met goed weer en 72 enthousiaste deelnemers.
Ons stadion was prachtig omgeturnd in het blauw/wit van de kôningsblauen uit Gelsenkirchen. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en wij bedanken traiteur Andrea en Grietje uit Oudegem voor de professionele catering. Het eten, sportgerelateerd, was superlekker en gevarieerd ! De trainingen onder leiding van 2 trainers van de Schalke jeugdacademie Knappenschmiede, waren naar het model zoals er ook wordt getraind in Duitsland. De ontvangst in de Veltins Arena en het trainingscentrum van Schalke werd door alle deelnemers en de meegereisde supporters zeer gesmaakt. Iedereen ging voldaan naar huis en ook FC Schalke 04 zelf, was zeer opgetogen over het resultaat van dit nieuwe kamp.

KAVD vs EENDRACHT AALST

WOENSDAG 25 JULI 2018

Denderderby zorgt voor massale belangstelling en een geweldige ambiance !

Dik 700 toeschouwers waren aanwezig op deze mooie vooravond van de nieuwe voetbalcompetitie, voor het eerste oefenduel van KAVD tegen de buren uit Aalst. Het was 47 jaar geleden dat den Iendracht nog eens in competitieverband naar KAVD kwam spelen.Voor velen werd het ook een blij weerzien met "Het Klein Muziekske" en iedereen genoot van de sfeer van in de grote dagen. Eendracht, met enkele testers, won de partij met 0-4 na een zeer degelijke wedstrijd waarbij er een duidelijk niveauverschil was, maar waarbij wij op geen enkel moment werden weggespeeld, wat de eindstand wel laat vermoeden. Het was duidelijk nog heel vroeg op het seizoen (slechts 3 trainingen in de benen) en er was nog veel werk uiteraard maar we zagen toch al mooie dingen die het beste liet verhopen voor de competitie. Jammer dat we na 6 minuten al de openingstreffer misten. Onze nieuwkomers hadden zich getoond aan het publiek in een zeer sfeervolle wedstrijd en op een schitterende grasmat. Ook Eendracht Aalst was onder de indruk van het berenwerk van onze terreinman Luc Eeckhoudt. Tijdens de rust en na de wedstrijd genoten de aanwezigen van optredens van de kandidaten-prins karnaval van Aalst en Dendermonde. Vóór aanvang van de wedstrijd was er ook nog een vip-receptie in de Socio Club 57. Het werd een fantastische voetbalavond, mede dankzij een goede organisatie. Een team uit de eerste amateurliga ontvangen betekent immers dat men moet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken. Ook de politie en de veiligheidsdiensten waren zeer tevreden en wij hopen uiteraard op nog van dit soort galawedstrijden in de toekomst.

WALKING DENDER

VRIJDAG 24 AUGUSTUS 2018

Een mooie stand en veel volk

Voor onze tweede deelname aan Walking Dender hadden wij onze stand Club 57 fel vernieuwd en het resultaat was prachtig én opvallend. Wij mochten nog meer bezoekers ontvangen tegenover vorig jaar en iedereen was zeer tevreden. Onze nieuwe uitrusting voor het seizoen 2018-2019 werd voorgesteld in aanwezigheid van het voltallige eerste elftal en vele supporters. Wij danken onze stand Club 57-sponsor Moens Natuursteen van oud-speler Alain Moens, om tot dit prachtige resultaat te komen.